Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Kotlett med grön topping och bulgur

Kategori: Recept



4 port -  9 pp/port

4 fläskkotletter a 125 g

1 tsk ingefära

1 msk flytande margarin

1 broccolistånd

1 dl riven ost 17%

2 dl bulgur

2 paprikor i olika färg

1½ dl fraiche max 8%

1 msk färsk hackad dragon

Tillaga bulgur.
Krydda kotletterna med salt, peppar och ingefära. Bryn dem i margarin, ca 2 min/sida.
Hacka brocolin och blanda den med osten. Lägg blandningen på kotletterna och stek under lock 2 min.
Tillsätt 1 dl vatten, så att köttet blir genomstekt. Blanda fraiche med dragon. Smaka av med salt och peppar. Servera med bulgur blandad med tärnad paprika.

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: