Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Jo,då..

Kategori: Allmänt

...en rejäl powerwalk blev det på förmiddagen, trampade på så jag nästan blev yr när jag väl stannade! :) Svetten rann och det var härligt!!

På eftermiddagen var det kalas för svågern min. Jag hade stålsatt mig och skulle tacka nej till tårta! Och så har inte min syster gjort någon tårta!! Nej, hon har gjort cheesecake istället! Och jag ääääääälskar cheesecake!!!! Var tvungen att smaka en bit! Himmelskt gott!!! Mmmm!!!
Det var värt det!!

I morgon väntar storshopping på IKEA, ska bli roligt, tror jag ser fram emot det en aning mer än Erik, hi hi

Stora barnen ska vara hos mormor under tiden och lilleman hänger ju med eftersom jag håller på hans mat såklart! :)

Det har vänt ordentligt för Ida och det är härligt att se min Ida tillbaka igen!!!


Dagens bästa:

1. Att jag inte tog av allt på födelsedagsfikat

2. Att vi har fått ner tv-tittandet i den här familjen!

3. promenaden!!


Tack o godnatt på er

 

Glad.

Kategori: Allmänt

Fick i Ida lite näring till kvällen! Känns som att jag kommer sova mycket lugnare i natt när jag vet att det finns något i hennes lilla mage! Hoppas hoppas hoppas bara att det vänder nu då!!!!!

Dagen, matmässigt har inte varit så himmelens bra, men det var ett val jag gjorde, att äta choklad (inte lika mycket som jag brukar, men ändå liite för mycket), men också ett test. För nu ska jag "stänga av" sötsuget igen!! Annars kan jag fortsätta goffa i mig i minst 4 dagar innan jag kommer på mig själv inne i sockerdimman!
Kalas i morgon hos syster, då svågern fyller år, men jag ska klara att stå emot! Unnade mig idag, då får det va i morgon! BASTA!! :)

Dagens 4 (!) bästa:

1. Att jag fick Ida att komma över spärren litegrann iaf!!

2. Att vi fick lån på banken och ska åka o inhandla massa grejer på söndag!!

3. Att jag lyckades städa båda toaletterna, dammtorka, städa golven och göra köttbullar trots en liten kille som ville ha tutte HELA TIDEN!!! :)

4. Att jag och Erik har bestämt vilka tv och data tider som gäller för hela familjen och oxå talat om de för barnen!! :)

Nu ska jag passa på att få någon timmes sömn, innan lilleman väcker mig! :) <3
I morgonförmiddag blir det powerwalk igen! :)

Kram//A

 

drömmer mig bort...

Kategori: Allmänt



TÄNK ATT DEN HÄR TJEJEN FINNS INUTI MIG!!! LÄNGTAR!! :D

orolig..

Kategori: Allmänt

..för min älskade lilla Ida! Hon äter så himla dåligt!! Hon har slem i halsen så hon kväljer väldigt lätt och har därmed ingen matlust heller.. Skruttan... hoppas verkligen det vänder! Hon var så glad att hon fick åka till dagis idag (tänkte att förändring och aktivering skulle få henne hungrig), hon är ju inte sjuk egentligen!!

Blev en rask promenad på förmiddagen med make, bebis och hundar. Sen hade jag äntligen klipptid!!! Min kära mor gick promenad med Oscar under tiden! :) Blev jääättenöjd!! :D

I morgon ska vi till banken och prata pengar till lite renovering här hemma! *äntligen*

Kära far har varit här ikväll och hjälpt oss riva lite bröstpanel i köket! Tjoho!! :)

Nu kommer älskling hem från jobbet vilken sekund som helst!

Är förresten rackarns stolt över Elias som lästränar som en tok! SÅÅÅ duktig! 

3 bästa:

1. Fortsätter hålla koll på mina points

2. Inte alls farligt sötsug

3. Frisyren!! :)

Natti natt, vänner!

 

 

Dagens 3 bästa.

Kategori: Allmänt

1. Min första powerwalk på lääänge!! Svetten rann och det var såå underbart!

2. Känns att MOTIVATIONEN verkligen kommer nu! TAGGAD!!!

3. Ätit jättebra idag! :)



Ps. Svar till Anita: Nej, jag går inte på VV nu, har koll på mina points enligt det gamla programmet, har tänkt skriva in mig igen i januari då jag också drar igång stenhårt. Försöker ta det lite lugnt nu och få min motivation att växa ännu mer! :)

Trevlig kväll på er

Min vikthistoria (skrivet juni 2008 med ett tillägg för dagsläget!)...

Kategori: Allmänt

Mina viktproblem började på allvar när jag var gravid första gången, med min son... Jag var 18 år gammal och gick sista året i gymnasiet (19 år när han kom ut) :) Överviktig blev jag redan ganska tidigt i högstadiet, men inte så att jag mådde dåligt av det. Iaf så hade jag det lite jobbigt i slutet av gymnasiet och lagom till att jag blev gravid hade jag ätit mig till ungefär 20 kilos övervikt. Jag vägde då 90 kilo till mina 170 cm. Under graviditeten var jag ganska deprimerad och rörde inte alls på mig i kombination till att jag åt och åt och åt... 36 kilo senare med en vikt på 126 kg var det dags att föda barn och ut kom den underbaraste lilla pojken i världen, dec -03!!!

Kilona stannade mer än gärna kvar på min kropp eftersom jag inte rörde på mig samtidigt som jag var beroende av både choklad och läsk...

När jag sedan blev gravid andra gången 2,5 år senare vägde jag 108 kilo på inskrivningen hos barnmorskan. Mådde dock mycket bättre under den graviditeten. Nu hade man ju en lite bus-kille att jaga hela dagarna, samtidigt som vi rustade hus med en rasande fart! :)
Gick upp 20 kilo och vägde på förlossningen 128 kg Kändes helt overkligt att vara uppe på dom siffrorna!!!! Men världens finaste tös kom ut!, mars-07!!!

I oktober 2007 var det dags för bröllop mellan mig och Erik och till den dagen vill väl varje brud vara vacker!!!?! I från början sa jag att jag så gärna ville väga under 100- strecket. Men motivationen var inte riktigt på topp, men jag kom ner lite och vägde ca 106 kilo när vi gifte oss

...sen gick luften ur mig...Efter graviditet, husrust, dop och bröllop... Så från oktober 2007 till den 9 januari 2008  när jag skrev in mig på viktväktarna lyckades jag äta mig upp till 112,9 som är min inskrivningsvikt. *huga*

Vad var det nu som fick bägaren att rinna över??! Varför gick jag till viktväktarna??! Hur tänkte jag innan och varför kommer jag att lyckas denna gång??!

Jo min största motivation är utan tvekan mina barn. Mådde så dåligt  när jag inte gjorde någonting med dom. Min son ville så gärna att jag skulle åka karusell med honom, men jag vägrade! Kunde helt enkelt inte. Förra sommaren tänkte jag för mig själv, -Varför ser jag ut så här?! Jag vill spela fotboll med mina barn och åka karuseller och go kart (hur nu det stavas?!) Och jag vill kunna sätta mig på en plaststol utan att vara nervös över om jag ska komma ner i den över huvud taget eller att den ska gå sönder!!
Bägaren rann väl egentligen över redan då, lite grann. Men när jag kände att jag gick uppåt i vikt igen efter bröllopet.. då fick jag nog!! Jag tänkte noga igenom vilken sorts motion som passade mig bäst och vad mina drömmar var inom det området, jag tänkte igenom ekonomin, eftersom Viktväktarna kostar en del pengar och kom fram till att veckoavgiften där faktiskt var billigare än all choklad jag köpte i veckan, pratade med Erik och min närmaste omgivning att NU gäller det!! Nu SKA jag klara det här, och jag ska klara det det här året!!!

Jag gick till Viktväktarna för att jag ville att någon annan skulle se siffrorna när jag ställde mig på vågen. INGET MER SMYGANDE! Sen behöver jag tips och pushning och gemenskap helt enkelt för att orka fortsätta, för man har ju faktiskt en hel del tunga dagar oxå!!

Min motivation är som sagt helt annorlunda nu än förut. Förr tittade jag mig bara i spegeln och tänkte: -Måste, måste, måste!!! Det är klart att jag fortfarande tänker så ibland men det är den inre motivationen som håller längre! Den yttre som när man bara tittar i spegeln och inte tänker på insidan, dvs psyket hälsan och annat, håller bara i sig ett par veckor tyvärr. Nu kan jag bara prata för mig själv och det är det här jag behöver för att lyckas..OCH DET KOMMER JAG ATT GÖRA OXÅ! :D

Den 12 november 2008 gick jag i mål på 70 kg och 42,9 kg lättare på ganska exakt 10 månader!!!

2010-10-27

Jaaaa, nu sitter man här tillbaka i överviktträsket och TREsiffrigt...IGEN....

Efter målgången i november 2008, mådde jag bara bra ett par månader, sen blev det extremt på jobbet...jobbade mycket men framförallt jobbade jag fruktansvärt hårt, samtidigt som jag ville prova på att jobba för Viktväktarna eftersom jag fått den chansen! Men jag var tvungen att kombinera de båda och jag utbildade mig till konsulent och jobbade som det i 6 månader. Sen var jag tvungen att säga ifrån det, för jag var tvungen att ha kvar det jobbet som gav mest pengar...

Efter att jag slutat med VV gick det mer och mer utför viktmässigt...jag jobbade som sagt galet mycket, mådde väldigt dåligt utan det, tröståt, min mormor blev sjuk och jag...tröståt... vi bestämde att vi skulle försöka få ett till barn, de två tidigare gick det jättelätt o bli gravid, inte denna gång...jag... tröståt...

December 2009 blev jag äntligen gravid (efter 7 månader, och jag vet att det inte var speciellt länge, många försöker i år, men för mig var det också jättejobbigt), det krävdes att få lite julledigt ifrån jobbet så jag inte stressade så....
På inskrivningen hos barnmorskan vägde jag 89 kg... :(
Och på förlossningen var jag återigen uppe på 126 kilo!!! Det trodde jag aldrig kan jag lova, men det lyckades jag med iaf.....!!

Så från målvikt så skillde det alltså skrämmande 56 kg!!!!  "DUKTIGA" ANNA!!!!!


MEN, nu är underbaringen ute, sen 1 månad tillbaka, jag njuter av mina 3 barn, jag mår avsevärt mycket bättre och har nu en växande motivation till att klara det här igen OCH HÅLLA DET!!! Jag VET att jag kommer klara det och jag längtar efter mina fina kläder som hänger där på galgarna och ropar på mig!!!!

Jag väger idag 112 kilo och idag var jag ute på min första powerwalk och det var såå skönt!!!

Börjar sakta men säkert...men... NU KÖR VI IAF!!

 





hit och dit-tisdag.

Kategori: Allmänt

Ja, idag har jag mått både bra och dåligt!

Var sjukt trött i morse när det var dags att gå upp och gubben fick jag inte heller någe liv i så vi försov oss nästan! :)
Ida blev hemma idag igen, magen krånglar fortfarande och det enda hon ville ha i morse var välling, men det blev för jobbigt för magen, så det kom upp igen. Sen har det inte blivit någe mer sånt iaf, men hon har fått i sig ganska dåligt idag med...skruttan min...

Blev ingen promenad idag då vi åkte in till stan och köpte tapeter till köket istället. Blev jättehäftiga, vågade vara lite vågade för det kommer inte vara så stora ytor med tapeten, så den tar inte över! :)

Har märkt här i dagarna att lilleman börjar kunna ha strl 62, lite stort är det, men ser inte konstigt ut och jag gillar när det inte sitter åt på den lilla knubb-kroppen...

Iaf så provade jag ett par sparkbyxor på honom som min mormor köpte till Elias när han var nyfödd. När jag såg att Oscar kunde ha dom så brast det för mig!! Min älskade mormor gick bort för drygt ett år sedan och jag saknar henne så det gör fysiskt ont!! Ida frågade förstås om jag var ledsen och varför, men blev nöjd när jag sa att det tårarna "går över" snart och vuxna kan också bli ledsna!!

Ätit alldeles för mycket har jag gjort idag...igen...fasen, vad jag avskyr mitt sockerberoende. Bävar för abstinensen som garanterat kommer när jag SKÄRPER TILL MIG!!

Kära Linda och hennes grabbar hämtade och skjutsade hem Elias idag så slapp jag krångla ut med båda småttarna! Såå snällt!!! <3 sen stannade dom en stund också för en prato lekstund!!

Min kära mamma tipsade och påminnde mig om min vikthistoria som finns här på bloggen, läste den idag och blev ännu lite mer peppad...I morgon kommer jag publicera den igen här men med ett tillägg med vad som har hänt på sistone! :)

Dagens 3 bästa:

1. Tapetinköpet gick snabbt och smidigt, överens på en gång! :)

2. Ida har inte häckat framför tv:n hela dagen

3. fick hem underkläder från Bon prix som verkligen behövdes!

God kväll, mina vänner!!

 

 

 

måndag.

Kategori: Allmänt

Har kämpat hela dagen med att försöka få Ida att äta mat! När hon är förkyld så går ofta förkylningen ner i magen. Blir som ett sug i magen, tror jag, så matlusten försvinner...
Hennes humör har såklart inte varit på topp, blir det ju knappast när man inte äter!!
Fick till slut i henne lite välling till kvällen iaf!

Har inte fått mycket gjort heller...lilleman har pockat på uppmärksamhet hela tiden, och JAA det är så supermysigt o gosa med honom, men man blir väldigt låst. Nu när han somnade för natten (då det går att lägga ner honom utan att han slår upp sina underbara blå på en gång) släpade jag en annan sovande sötnos (Elias) till sängen, han hade däckat i soffan och sen sprang jag till duschen (underbart) och sen skyndade mig att sortera all tvätt i tvättstugan, i med en ny maskin och hänge upp en maskin på tork.

Sen vill jag ju hinna blogga (måste försöka få till lite bilder snart igen också) lite också innan det är dags att "kudda"!! :)

Nu när jag var nyduschad ville jag mysa till det lite med att sätta på mig en stoor tröja, raggsockor och krypa in under en filt, men blev sur när min (som jag trodde) stora tröja, inte alls satt löst, utan även den smet åt runt vetedegs-magen... *mutter, mutter*

Nu kommer nog maken hem snart också så jag hinner nog få mig en puss innan jag somnar! :)

Dagens 3 bästa:

1. var ut på promenad med Linda i morse

2. Nya skorna kändes jättebra på promenaden

3. biggest loser på tv 4!! :)

2010-10-24

Kategori: Allmänt

Dagen har gått rackarns fort!! Varken jag eller barnen har varit utanför dörren, Ida är sjuk, febrig och lite mag-krångel. Förmiddagen sprang förbi med ammning och städning om vartannat. Eftermiddagen gick till att förbereda middagen då vi fick främmande avb bästa familjen J! :) Riktigt trevligt. Har inte så "fett" med vänner så det är så roligt att hitta på nåt och umgås!!! <3

Nu har barnen däckat, jag hoppas jag ska få i lilleman någon slurk till innan han somnar in alldeles för djupt i pappas famn! :) Ska sjunka ner i soffan med honom nu och ringa till min lillasyster nere i Kristianstad (såå långt borta!)

I morgon blir Ida hemma från dagis, gubben jobbar eftermiddag så förhoppningsvis får jag o Linda till en promenad på förmiddagen! :)

Dagens 3 bästa:

1. Att Ida inte hade magsjukan som vi först trodde!!

2. Att jag har kramats så mycket med alla tre barnen idag!!

3. Att det blev en lyckad taco-kväll med kära vänner!! (VV:s tortilla-lasagne är mumma)

God kväll, vänner!



överlevt...

Kategori: Allmänt

....att handla vinterskor med barnen! :) Inte det absolut roligaste man kan göra, men det gick relativt bra. Sen var Elias o Ida i lekrummet på ICA Maxi medans vi handlade mat.

Efter att vi packat upp allt hemma bar det av till kära mor o far på middag, som vi nyss har kommit hem ifrån, Ida somnade i bilen (fast det bara tar typ 7 min) så hon ligger i sängen nu, Eloas landade i soffan och jag sitter o ammar med datorn i knät! :) Skapligt jobbigt å skriva allt med en hand! :)

I går fick jag sota rejält för att jag gick så mycket i förrgår. Så ont i kroppen! Men idag är jag bättre igen och I LÖÖÖV mina nya skor!! Sköööna!! :) Ska bli så kul o börja motionera på riktigt i dom!
Och jag längtar till jag kan ha mina kläder igen, jag lovar att dom hänger där och bara ropar på mig!!!

I veckan jobbar gubben eftermiddag så då ska vi försöka få lite gjort och påbörja "uppgraderingen" av vårt kök!! Ska bli jättekul o jättefint. :)

Dagens 3 bästa:

1. hittade vinterskor och allväderstövlar till både Elias o Ida
2. Jag har inte lika ont i kroppen idag.
3. motivationen växer! :)

Trevlig lördag på er!!

Sicken dag...

Kategori: Allmänt

...Idag har jag gått, gått, gått, och nu har jag ont, ont, ont!!
Tog en promenad i morse, barnvagm,hundar och bästa Linda, under tiden vi gick så konstaterade vi (igen) att jag inte har några bra skor o motionera i.
Så efter promenaden ringde jag svärmor och bad henne hämta dottern på dagis och sen drog jag, Linda o Oscar till Valbo o shoppade... Hittade jättebra skor så nu hoppas jag att jag inte behöver ha så himla ont i fötterna och mindre ont i höften!

Lite kläder till barnen blev det också och benvärmare, leggings, keps och tubsjal till mig! Gick jättebra med lilleman, första gången som vi var ute o gick i affärer så där! :)

MEN, redan efter att jag köpt skorna hade jag kunnat åka hem!!! Vet inte hur många gånger jag har kallat mig själv flodhäst idag, inte heller hur många gånger jag bara ville gråta när jag såg mig själv i en helfigurspegel! Har verkligen "spytt galla" över och smutskastat mig själv i dag och det, mina vänner, leder KNAPPAST till motivation! Det enda det leder till är att jag vill GOFFA en massa choklad!!!! Och det leder ju självklart till ännu mer ångest!!
Det var jättekul idag och det är så sällan som jag kommer ut sådär, men det var jättejobbigt också, "elefant i porslinsaffär-syndromet"!!

Jag VET ju att om jag mår BRA och tar hand om mig själv DÅ får jag motivation! :( Att det ska vara så svårt!!! Morr!!

I morgon ska jag iaf boka tid hos frissan, då kommer jag iaf känna mig lite fräschare!

Ändrar mina "dagens 3 bättre val" till "3 saker jag är glad över idag" från o med nu!:

Idag är jag glad för:

1. att jag har en sån otroligt fin vän, Du är guld värd, Linda!!

2. att jag äntligen har köpt ordentliga skor!

3. att tempot ökar för varje promenad jag kommer ut på!


God kväll på er


i morgon....

Kategori: Allmänt

...börjar jag skriva checklista, eller matdagbok om man hellre vill kalla det så! :) Tänker nog inte skriva ut den här varje dag, då det kanske inte är så kul att läsa...eller vad tycker ni?! :)

Idag har jag inte gjort så bra val, tyvärr... men som sagt nya tag i morgon! :)

Nu ska jag ge en ledsen liten kille lite tutte!! :)

God kväll på er!!

ps. vill ni kontakta mig lite mer privat kan jag nås på mailen: [email protected]

Tjohej, vad tiden går!

Kategori: Allmänt

...speciellt när man har en liten kille som inte vill släppa tutten! :) Och det hade jag igår, heela eftermiddagen, han ville inte sova, inte ligga själv och inte sitta hos någon annan än mamma...därför hann jag inte med en uppdatering här som jag hade räknat med! :)

Gårdagens tre bättre val (blir svårt denna gång)
1. Skrivit matlista för hela veckan
2. Åt EN smörgås till mellis istället för tre.
3. har slutat helt med att ta en andra portion mat.

Gick bra hos distriktan igår. Kollade bara vikten. Oscar hade gått upp 470 g på en vecka och väger nu hela 4840 g!! <3

Idag är både Ida och Elias på skola/dagis, lite småorolig för Ida som är väldigt förkyld. Får väl se hur hon mår när hon kommer hem, hon har ju inte så långa dagar... <3 <3

Idag har jag tänkt å kolla lite i mina gamla VV-papper...tänkte köra lite med det gamla programmet tills det är dags att skriva in mig igen i januari, eftersom det inte finns någon grupp i Tierp längra och jag vill ha "min" Karin som konsulent så blir det nog Österby på onsdagkvällar för mig då. Så då kanske jag ska väga mig på onsdagar redan nu (fast jag vill helst inte väga mig alls som det är nu, blä)!!?

Ska snart ringa till banken och boka in en tid för o prata lite...VI ha nämligen bestämt att vi ska bo kvar i vårt hus! Vi har bott här i 4 år nu, varav det bara var första året som vi levde i nuet, efter det första året har drömmarna svävat iväg, om att bo på landet, bygga nytt, hit och dit har vi pratat hela tiden. Men nu har vi bestämt att det blir bäst för hela familjen om vi väntar med våra storslagna byggar-planer. Vi är fortfarande unga och sen kommer jag ha med tid för bygg-projektet, barnen kommer framför allt inte i kläm och vi slipper klämma in oss i en trea med 5 personer 2 katter och 2 hundar (vi skulle bo i lägenhet medans vi bygger).
Så nu ska vi fixa iordning lite här hemma och leva i NUET, ta hand om varann och njuta av småbarnsåren som aldrig kommer tillbaka.
Vi har faktiskt ett ganska fint hus (på insidan iaf, hi hi) Det ska göras om i köket och det ska sättas in en luftvärmepump...efter nyår blir det ytterligare rust och till våren en stor fin altan bla.!

Nej, nu ska jag rota fram lite VV-böcker...återkommer ikväll..

//A

ps. måste installera foto-programmet på den här datorn, så det kan komma in lite bilder här på bloggen!!

Blåser isbjörnar...

Kategori: Allmänt

...ute! Fruktansvärt gråkallt, jag har gått med sockor, benvärmare och kofta inne hela dagen.
Äldsta sonen Elias hade 39 graders feber igår kväll så han var hemma från skolan idag, dock väldigt pigg så han kan nog gå igen i morgon. Ida är väldigt förkyld men håller humöret uppe och febern borta än så länge. Lille Oscar har näsan full med "elaka gubbar" som inte vill komma ut, kämpigt för lillkillen våran!
Jag vill verkligen inte bli täppt i näsan nu! Det skulle verkligen sätta mig på prov då jag nu efter 7,5 år har varit utan nässpray i drygt 2 veckor!! :)

Svängde ihop en riktigt god köttgryta till middag idag fastän vi knappt hade några ingredienser hemma! :) Barnen däremot är alltid svårbjudna när det kommer till grytor...

Svärmor tittade in en snabbis och hade köpt två paket blöjor till Oscar! Det uppskattas verkligen då han bokstavligen är en skitunge ;) måånga blöjbyten blir det varje dag.

I morgon skulle det regna hela dagen, men jag hoppas att det inte stämmer för jag skulle vilja komma ut på en promenad!! Plutten ska vägas i morgon också! <3

Dagens 3 bättre val:

1. Återigen te istället för O'boy (vilket är jättestort för mig)

2. Valde att mäta upp makaronerna till lunchen och riset till middagen!

3. Valde att prova ett par byxor som jag inte kunnat ha på några månader och det gick fin fint!


....Funderar över vilken dag i veckan som jag ska väga mig...funderar ett tag till på det ;)

God natt, vänner!

dagens tre bästa val...

Kategori: Allmänt

... är något jag har tänkt börja med här på bloggen, här är dagens:

1. Valde messmör istället för smör på brödet i morse

2. Valde te istället för O'boy

3. Har inte småätit något idag

Nästa vecka...

Kategori: Allmänt

...får jag äntligen pengar till att köpa ett par ordentliga skor att motionera i!!
Idag tog jag en promenad (eller stilla stros, kanske man ska kalla det), jätteskönt, men gör väldigt ont i bäckenet och fötterna, tror båda skulle kännas bättre om jag INTE gick omkring i mina platta pumaskor! :)

Blir promenader och lite crosstrainer som gäller över vintern och i början av nästa år, tänkte börja jogga igen till våren och då jag inte helammar längre! :)

Sen var det ju det här med maten! Jag som alltid tyckt om o laga mat har inte haft någon riktig motivation sedan värmeböljan i somras!
Har tänkt mig ett nytt recept i veckan som jag kommer sätta betyg på och lägga ut här på bloggen, det ser jag fram emot! :)  

Men tänker inte köra stenhårt from nu...lilleman är ju bara tre veckor så jag tar små steg i taget!

Trevlig kväll på er...

Börjar bli dags...

Kategori: Allmänt

...att väcka denna blogg till liv igen!! :)
Gravidresan på septemberbebis.blogg.se är över och vi har fått en liten go kille som har gjort familjen Jensen komplett!!!

Det har varit en jättejobbig graviditet, både före, när vi försökte bli gravida igen, och under. Jag har gått upp mycket i vikt med mina tidigare graviditeter, 36 kilo med första, 20 kilo med andra och nu slog jag alla rekord med tredje och gick upp 15 kilo innan jag blev gravid och sen ytterligare 40 (!!!!) kg under graviditeten.

Nu 3 veckor efter förlossning har jag tappat 14 kg och har 40 kilo kvar till min målvikt som är 72 kilo! HUA!!!

Under år 2008 (som finns dokumenterad i denna blogg) gick jag ner dryga 40 kilo på 10 månader med hjälp av viktväktarnas program! Jag VET att jag kan och jag VET att jag kommer klara det igen (men på 10 månader är ingen ambition jag har) OCH hålla det (för nu är det slut på barnafödande)!!!

På min andra blogg fick ni följa med på min sista graviditet...Häng nu med på min SISTA viktresa!!! :) Det kommer bli tankar, funderingar, frustration, familjeliv, mat, motion, hundar, glädje och säkert tårar också! Med andra ord: MITT LIV!

VÄLKOMNA! ;)