Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Genomblöt...

Kategori: Allmänt

...var skjortan på jobbet idag. Sprang omkring som en galning på jobbet udag, med både lunchservering och sedan städning av matsal! Puh!! Nu är det morgondagen kvar innan min lilla semester....  :)

Lilleman har varit lite febrig, men han verkar pigga på sig igen. Sista veckan för honom på dagis nu, så jag hoppas han hinner gå någon av dagarna, efter ett litet sommarlov börjar han i förskoleklass uppe på skolan!! Oj oj oj, vart tar tiden vägen?!?!

Nu ska jag sjunka ner i soffan och vänta in Morden i Midsomer.

Natti natti// A

2 dagar kvar...

Kategori: Allmänt

...sen har jag LEDIGT hela 12 DAGAR i rad!!! :) Jag längtar!! Min kropp längtar!! Ska bara njuta och mysa med min underbara familj!
Blir en liten bilsemester inom Sveriges gränser mellan fredag och tisdag. Då blir det både djurpark, tomteland och säkert massor med glass!! :D

Ha det gott i solen!
Kram/ Anna

Hej på er...

Kategori: Allmänt

...i solen!!! :) Vilket underbart väder det är! På förmiddagen idag var hela familjen på stranden, jättemysigt!! På eftermiddagen har jag jobbat och det har också varit trevligt!

Jobbar dag lördag och söndag nu. Och efter jobbet i morgon ska vi ut till mina föräldrar och efter jobbet på söndag ska vi till svärmor o svärfar. Så det kommer bli en riktigt trevlig helg tror jag! :)

Hoppas ni alla njuter av solen!!

Kram på er/ A

Dubbelpass..

Kategori: Allmänt

...idag. Först herrgården (då jag idag var både servitris och receptionist) och sen VV. Har gått bra, men är helt slut nu. Jobbar 8-17 i morgon så jag får sova lite längre iaf. :)

Hoppas att ni alla har haft en härlig midsommar! Vi har haft det jättemysigt, men alldeles för mycket gott och speciellt vitlöksbröd för min del *mutter* Det blir till o skämmas på vågen på personalmötet på onsdag... Inte kul, men jag får skylla mig själv!

Jobbar som attans den här veckan men nästa vecka jobbar jag bara tisdag och onsdag, sen är jag ledig i ca 1,5 vecka vilket ska bli väldigt skönt och välbehövligt!!

VECKA 28  ÄR ALLTSÅ OCKSÅ VIKTVÄKTARNA STÄNGT!

Nu ska jag sjunka ner i soffan en lite stund, innan det är dags att sova...

Ha det gott// A

En liten glimt...

Kategori: Allmänt

...av solsken i morse, men nu regnar det igen... :(

Hoppas ni alla hade en mysig midsommarafton. Vi hade jättetrevligt knytkalas här hemma (och en massa rester idag) :)

Kommer väl gå åt peking på vågen på personalmötet i sthlm på onsdag... suck...Men jag har verkligen njutit av både vitlöksbröd och bea-sås! Skulle jag inte gjort det DÅ skulle det inte ha varit värt det där pluset på vågen! :)

Idag tar vi det bara lugnt. Jag och barnen har precis varit ute på en cykel-tur. Jättemysigt nu när vi kan göra såna saker tillsammans!!!

I morgon ska jag till jobbet en snabbis (4 tim) sen både till mamma och till svärmor, tror jag!

Ha det gott!

Lagom kaos...

Kategori: Allmänt

...jobbiga dagar med en jättesjuk dotter, samtidigt som man ska klara av ett heltidsjobb också. Har varit tungt att gå till jobbet fastän hon har legat som en slapp disktrasa här hemma... Idag blev jag tvungen att åka hem tidigare från jobbet. Nu har vi fått lite hjälp och råd. Och hon har fått i sig lite och INTE kräkts sen i morse. Så nu hoppas hoppas hoppas vi!!!

Lilleman har fått ny cykelhjälm och övar och blir bättre på att cykla varje dag! Nu jobbar vi med att försöka ställa sig upp lite i uppförsbackar. Blir ju så himla trögt annars! :)

Nu måste jag gå och skölja ur hårfärgen ur håret. Vill ju vara lite fin till midsommar!

Kram på er

-1,7 kg..

Kategori: Allmänt

första veckan med viktväktarnas powerstart! :) Inte så tokigt va?! Och på köpet får man massor med inspiration att prova nya saker!

Inte skrivit på ett tag igen nu. Lillan är för tillfället jättesjuk. Så hemskt att se dom små så dåliga!

Jag och lilleman är jätteförkylda och Erik har varit jättehes i 3 veckor nu och gått på penicillin, men inte blivit bättre. Så nu väntar han på akuttid till öron näsa hals.

Sen har vi ju det underbara vädret också! *suck* Att det kan finnas så himla mycket regn!?!?!?

Snart är jag på väg till veckans VV-möte, midsommartema såklart med inriktining på potatis! :)

I morgon jobbar jag dag och sen ska jag handla till andra veckans power start! :) Blir ju dock undantag på fredag då det inte räknas några points! ;) Men det är väl bara midsommarafton en gång om året?! hi hi

Ha det gott alla!

Kram/ A

fortfarande i chock...

Kategori: Allmänt

...efter gårdagens avsnitt av Grey!!! Fått rysningar hela dagen när tankarna har dragit iväg. Tänk att man kan bli så påverkad av en tv-serie?!?! :)

Varit ledig från jobbet idag, haft möte på skatteverket och städat och grejat hemma. Nu blir det jobb hela helgen, men förhoppningsvis lite familjetid på eftermiddagarna/kvällarna!

Lilltjejen väldigt förkyld så nu går man bara och väntar på hög feber, vi får väl se när/om den kommer.
Lilleman har haft kompis här på eftermiddagen så han har varit helnöjd med dagen.

Ser fram emot midsommar, helt otroligt va snabbt tiden går! Midsommar om en vecka liksom!! :) Då blir det knytkalas med några i familjen. Ska bli skoj!

Gubben min jobbar sina sista dagar på jobbet nu, uppsagd pga arbetsbrist som resten av Sverige, typ. Känns tråkigt, men han är iaf positiv och är så duktig med att söka nya jobb! :)

Nu ska jag gå igenom ett par saker på internetbanken, innan det är dags att sussa. Klockan ringer kl 06 i morgonbitti.

God natt på er // A

Så stolt...

Kategori: Allmänt

...över mina tierpsmedlemmar!! Ni är helt otroligt duktiga!!! Jag har nu varit konsulent i 7 veckor och under dessa 7 veckor har NI härliga tjejer och damer på ca 20 personer lyckats gå ner drygt 75 kilo!!!!! Ni är otroliga!!!! :)

Jobbat 7-16 idag och sen påtat med barn och hus. Gjort en fiskgryta med lax till i morgon som jag ser fram emot :)
Snart ska jag ta mig lite crisp n light och päronkeso! Mmmm

I morgon är det jobb igen och sen lite dammsugning och faktiskt hela familjen samlade till middag! :)

Kram på er alla!! // A

Ni måste prova...

Kategori: Allmänt

...en sallad från viktväktarnas powerstart 1!!!

1port.

½ avokado i skivor
1 kokt ägg
1 dl kräftstjärtar
1 äpple i bitar
blandad sallad
tomat gurka
90 g lättkeso
½ msk sweetchili
dill

Mumma vill jag lova. Har tyvärr ingen bild, men det ser otroligt snyggt ut oxå!!

6 points totalt!

OJ....

Kategori: Allmänt

...Vad längesen det var jag skrev nu! *sorry* Mycket med sjukdom och tokerier. Min kära syster har hunnit ta studenten oxå! :) grattis till dig!


I dag är det VV som gäller och där pratar vi motion idag! :) Sen i går kör jag powerstart, tänkte att det är bra om jag själv har provat på det. Det kom ju först efter att jag hade nått målvikt, därför provar jag det nu istället. Och det behövs faktiskt nu. Vi har kört fast i vardagsträsket och inte haft någon motivation till någon rolig mat. Och så har det blivit alldeles för många sk. "unnardagar".... :)
Idag åt vi tex apelsin och inefärsmarinerad kyckling med bönris. Mmmmm....

I veckan blir det en del jobb på herrgården och även två dejter med väninnor!
 
På återseende!
//A

skor...

Kategori: Allmänt

...stod det på handlingslappen idag, till barnen alltså. Två par till den ena och ett par till den andra! :) Nu kommer dom ha fina fötter på stundande student-kalas och varma sommardagar!

I övrigt har vi inte gjort så mycket denna gråa dag. Mycket kramar och mys har det blivit iaf, precis vad mamma Anna behöver!!!!

Fick ny hjälp på VV igår av My, en riktig klippa! Tack så mycket! Bara o säga till om du vill vara med fler gånger!!

Nu är det lite mer VV-grejer som står på agendan innan jag sjunker ner i soffan!

Kram på Er!!

/ A