Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Förresten...

Kategori: Allmänt

...Hoppas ni alla har haft en mysig första advent!!! ;)

Kan ni förstå...

Kategori: Allmänt

...VAR tar tiden vägen??! Inte uppdaterat bloggen sen den 17:e?!?!?!?!?!?!? Dagarna går så otroligt fort så jag vet inte vad jag ska ta mig till!!!! Kan det inte bara stanna upp ett litet tag?!!?

Här har det iaf hänt en hel del, en del som jag inte vill skriva om så mycket här än, men det är väldigt bra för vår familj, sen har det hänt lite på jobbet som gjort att hela julhelgen blev ledig istället för full med jobb som jag hade räknat med... Det är ju både positivt och negativt...

Jag var ute på en morgon-jogging i morse, något som jag har längtat efter i tre månader. Det var UNDERBART, och väldigt skönt att jag har lite grund-kondition iaf ;)

Vikten går det tyvärr mindre bra med.. Vill så väldigt gärna, men är ganska långt nere i beroendet, men mycket bra tankar och små pytteteg framåt varje dag... Jag är positiv och jag VEET att jag inte kommer väga 100 kilo igen!!

I morgon är det måndag igen och det är dags för en ny vecka...

Lev väl //A

Svar till Ullis:

Kategori: Allmänt

...Svaret på din fråga är att jag fick en massa löst skinn efter min viktnedgång, och en del drar ihop sig och en del inte tyvärr. Jag har bestämt att jag ska vara 100 % säker på att vi inte ska ha fler barn, DÅ ska jag söka hjälp med att få "bort det".
Men det är jätteolika från person till person hur mycket det drar ihop sig. Det gäller att ha tålamod!! :)

Kram på dig!

Nu då... :)

Kategori: Allmänt

Nu kommer det ett par bilder iaf! :) Bilden på mig var den bästa jag fick till på egen hand! :)



I söndags blev det en riktig bakdag! Då stod jag i köket mellan 09:00-15:00 :) Och då blev det: Kanelbullar, mandelmasse-bullar, choklad o blåbärskaka, nougatrutor, äppelpaj, "Dodo- tunnbröd" och grova limpor med frukt! Det mesta åkte i frysen inför sonens stundande 6-årsdag! :) Fruktbrödet blev väldigt gott och finns med i månadens Buffé-tidning!




Till sist blir det en bild på mina älsklingar, min prins o min prinsessa!! Världens underbaraste såklart!! :)



nu ska jag och barnen äta lite middag, blir kycklingfilé med pesto och ris. Har jobbat som en tok i går och idag så det ska bli skönt med ledig onsdag o torsdag. I morgon bitti ska jag till doktorn med lillan som ska göra pricktest. Vi misstänker att hon är allergisk mot något livsmedel... Vill ha svar!! :)



Tack för idag!! :)

Kram på er// A

Lilla pappa...

Kategori: Allmänt

...har vi firat idag, världens bästa!! :)

Annars har det varit jobb hela helgen så det är därför jag inte har lagt in några bilder, måste verkligen ta tag och sortera allt i kameran (minneskortet är fullt) och framkalla det jag vill framkalla och så... Väldigt längesen jag satt med det nu...

Erik åkte till Söderhamn för drygt en timme sen. Kändes jobbigare när han åkte på kvällen än när han sticker på morgonen när man ändå är halvt i koma... :) Nu blir han väl där uppe till fredag och jag, barnen och alla djuren får klara oss själva! Svårast är faktiskt att få till motionen, både för mig och hundarna... Men det löser vi, börjar ju få rutin på det här också nu! :)

Har gått ganska bra att hålla mig borta från sötsaker på jobbet, igår kunde jag dock inte motstå att äta lite nybakade scones där. Och idag blev det både tårta o bulle hos mamma o pappa. Men känns faktiskt ändå ganska okej.

Jag måste säga att jag faktiskt är väldigt stolt över mig själv som inte köper hem en massa läsk längre. Och sen känns det ju alltid lika bra att komma ut från affären då det INTE blev något onyttigt impulsköp!!!

i morgon är jag ledig, men fullspäckat schema ändå. Sonen ska till skolan och jag o dotter sticker till veterinären med lilla Våfflan (katten) som ska steriliseras, brorsan hennes, Måns, får också följa med, både som sällskap och så ska han ha en vaccin-spruta. Sen ska det också klämmas in lite promenad, handling och utvecklingssamtal på dagis! :) Och det är min enda lediga dag fram tills helgen denna vecka! ha ha


Men som sagt, vänner. I morgon kväll när grynen sover ska jag försöka klämma in lite foton här i bloggen!

Sen vill jag också lägga ut en efterlysning!!! Om det är någon av er som skulle kunna tänka sig att snygga till och göra min blogg mer personlig?!?! Skulle vara jättekul, då jag är helkass själv!!

God natt på er!!// A

Känns ganska bra...

Kategori: Allmänt

...mja, det gör det faktiskt! Har änteligen fått lite välbehövlig motivation och skåpen är rensade på onyttigheter och FRAMFÖR ALLT är pepsi max-flaskorna BORTA!!!!

Jag rör mig mera, har en underbar vän som släpar ut mig i ur o skur när latmasken i mig skriker! :)
Nu väntar jag bara på att förkylningen ska ge sig så ska jag ge mig på att springa igen! Längtar och saknar det så!!!

Idag är jag ledig! Udda veckor är jag ledig på onsdag o torsdag, så väntar jobb i helgen sen... Jag och barnen slappar mest just nu. Sonen e en aning uppslukad av tv:n, då han har fått en del nya kanaler! :) Men snart ska vi samla ihop oss och dom små ska till farmor och leka en stund medans jag sticker till frissan och klipper o färgar. Och denna gång LOVAR jag en bild! :)

Idag blev det en ordentlig frukost och en väldigt lätt lunch bestående av rester (en halv kycklingfilé o en sked ris), till mellis blev det en härlig fruktsallad (OBS. Apelsinerna börjar bli riktigt goda nu). Ikväll ska vi göra hemmagjord pizza med vitkålssallad...

Återkommer....