Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Tallin nästa...

Kategori: Allmänt

... I morgon åker alltså jag, min storasyster och mamma till Tallin!! Ska bli roligt, men ändå lite jobbigt att åka ifrån barnen.

Åker vid 13-tiden i morgon och innan det ska jag till jobbet en sväng och kramar om S som jobbar sin sista dag i morgon. Och så måste man väl packa oxå. :)

Bilder och rapport kommer efter helgen.

Ha det gott, alla!

Kram // A

Lite bilder som utlovat...

Kategori: Allmänt

Våra kissar: Våfflan och Måns :)

                                 

den busiga                                                         den gosiga






En del av dödskalle-rummet. Mallgrodan redan uppe i sängen.


Godbitarna! (Fick ingen bra bild på gardinerna, men det får gå ändå!) ;)




i morgon ska jag klippa mig så det kommer nog lite bilder då också!

Kram på er alla// A

packning...

Kategori: Allmänt

..som gäller nu, innan det är dags att packa in mig själv och barnen i bilen. VI åker nämligen till Johanna idag. Och kommer hem på söndag förmidag innan jag börjar jobba kl 11:30.

Erik är hemma med alla djur, för det blidde inte en katt häromdagen....Det blev TVÅ! :D Kort kommer, jag lovar. Barnen fick alltså varsin kisse som ska heta Våfflan och Måns! Så nu är det alltså 3 hundar och 2 katter under samma tak, och det går faktiskt jättebra.

I går fixade vi till dödskalle-rummet till sötnöten, så det kommer det också bilder på inom kort. Han blev väldigt mallig över att ha en säng uppe i taket! hi hi

Hoppas ni alla har det bra i regnet, vilken tråkig sommar vi har....

Kram på er // A

STORT...

Kategori: Allmänt

...Grattis till My som nådde målvikt igår!!! Såå duktig, tjejen!!! :)

Själv har jag tagit mig i kragen och vänt på den nedåtgående spiralen. Jag vill ju leva som jag lär och just nu får jag inte riktigt på mig mina favvo-jeans *skäms*.
Sen tror jag ockå att det kan bli ganska kallt att gå i leggings hela vintern eftersom jag vägrar att köpa större byxor! ;)

Nu är jag ledig från jobbet ända till söndag, och det är skönt för jag har en hel del att fixa med, både roligt och mindre roligt!

IDAG FYLLER MIN ALLRA BÄSTISTA VÄN JOHANNA 25 ÅR!!! GRATTIS MIN LILLA STUMPA!! VI SES PÅ FREDAG!! :) Tänk att vi har varit vänner i snart 20 år! Man känner sig nästan gammal när man tänker så! ha ha

Själv får jag vänta en månad innan jag fyller 25, men redan nästa helg (den första i augusti) åker jag , min storasyster och min mamma på Spa till Tallin. För att fira en kombination av systerns 30-årsdag o min 25-årsdag! Ska bli jättekul!! Mamma följer med på grund av (enligt mig) att henne kan vi fira för huur mycket som helst. Tex. Bästa mamman som alltid ställer upp, varit gift 30 år med lilla pappsen, fyller jämt nästa år mm mm mm. (visst var jag snäll som inte skrev hur mycket,mamma)

Idag kommer en av mina äldsta vänner hit en sväng, det ska bli riktigt skoj för nu är det längesen! Han är även gudfar till vår son!! :) Sen på eftermiddagen ska jag till veterinären med en av hundarna, vilket är mindre kul. Fanny verkar ha ont i halsen så det är bäst att kolla upp.

NU ska vi åka och titta på en liten kissekatt!! hi hi

Ha det gott! KRAM/ A

Galet...

Kategori: Allmänt

...mycket jobb nu. Sen i går kl 11:30 till idag kl 15:00 jobbade jag 20 timmar. Var he, och sov knappt 5 timmar emellan. Väldigt intensivt blev det med massor att göra, och det känns i kroppen!!

Efter jobbet idag åkte vi direkt till Barnens hus och ica maxi, så nu väntar kudden vääldigt snart vill jag lova innan klockan ringer 05:15 i morgon igen!! :)

Kram på er// A

22:56

Kategori: Allmänt

...sitter i soffan med en sovande make. hi hi
Snart dags att gå och sova i det nya sovrummet. Blev faktiskt riktigt mysigt, fast det är trångt. Vi är nöjda. Lilleman blev däremot vääldigt otålig nu när vi bytte. Han ville flytta in i sitt nya rum i morgon, sötnöten! Men det ska till lite tapet o annat piff där inne först.
Tösen sover just nu i sin säng, här i vardagsrummet. Tussan!

Väldigt ont i kroppen idag så det har bara blivit en kort prommenad med lill-vovven.

Ha det gott// A

Efter en intensiv dag...

Kategori: Allmänt

...har jag nu sjunkit ner i soffan! :)

I går till idag sov dottern hos farmor och farfar och sonen hos kusin. Jag och Erik åkte på mini-semester till Gimo. Vi var ju där i januari när det var snö, nu ville vi se stället i sin sommarskrud!
Supergod mat igårkväll, bla en gös som var gudomlig! Mysig promenad fick vi också in igår, hand i hand i 1,5 timme....
Värre var det på förmiddagen idag, när vi skulle gå på ännu en promenad innan vi skulle checka ut... På något vis villade vi bort oss totalt i Gimo-skogarna och det slutade med 3 TIMMARS intensivt promenerande. Så nu känner jag inte någon direkt ångest för godsakerna igår, ha ha ha..

Efter att ha hämtat våra sockergryn (som båda hade sovit gott) Förberedde vi grillkväll tillsammans med några kära vänner!! Riktigt trevlig kväll!!!

Sen måste jag ju berätta att jag var förlossnings-sköterska i torsdagskväll :) Mammas lilla vovve fick nämligen valpar och jag fick vara med! hi hi
Allt gick jättebra och 6 stycken bebbar blev det till slut!






I morgon ska jag och Erik byta sovrum, vi håller på och gör om lite här hemma, vi vuxna ska få det minsta sovrummet, medans barnen ska få dom stora samt nya sängar. Kommer bli så fint!!

Passar även på att gratulera min älskade make, som har kommit in på grävarutbildning!
Det enda negativa är att den startar dagen innan min 25-års dag, så då blir det ingen frukost på sängen ;)


Nu ska jag ta en kvällsdusch innan det är dags för kudden!

Kram på er alla// A

Herre jösses...

Kategori: Allmänt

...Under dom senaste dagarnas bilsemester i sommar-Sverige har jag nog ätit tillräckligt med points för att stå mig fram till jul!!! *Huga*

Men gott har det varit och jag har ingen annan än mig själv att skylla på... tyvärr :)
Vi har varit både i Eskilstuna och Dalarna (Tällberg), barnen är helnöjda och pengarna är slut. Ha ha

Hänt en del tråkigheter på jobbet oxå, så jag kan tyvärr inte koppla bort det helt..... Får se vad som händer nu??!?

På återseende snart!!!

Kram/ A

LEDIG!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Såå skönt, men konstigt!! :) Nyduschad och med en VV-bar i handen... mmmm


Natti natt