Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Uppe före tuppen..

Kategori:

...Ja det var jag idag!! Kl 04:00 vinkade jag av resenären. Väldigt bra dag att resa till solen tycker jag eftersom det har varit snöstorm här idag... Sen somnade jag om några timmar. :)
 Kl 14 fick jag telefonsamtal att dom var framme i Egypten, klarblå himmel och jättevarmt! Extremt avis! Jag har aldrig längtat efter solsemester! Jag har aldrig ens gillat solen och värmen. Men i somras hände nåt... Även om det var en riktigt usel sommar så hade jag mer färg än någonsin! Skulle vara helt underbart att ligga i en solstol utan några måsten och svalka sig i poolen!!....
 
Fick ett underbart mail idag från en av er som läser min blogg! Det värmer så otroligt och Jag blir så peppad till att fortsätta skriva och "jobba" med hälsa! :) Tack så jättemycket Maria, för mailet, bra kämpat och jag tror på dig! Kram!
 
 
Mina fin fina älskade barn kom hem i dag oxå! Känns så underbart då jag inte sett dom sen i lördags! :D
Nu blir dom hos mig till fredag nästa vecka och jag hoppas vi får vara friska trots att dom precis gått tillbaka till dagis/skola och alla baciller! ;)
 
I går blev det lite för lite points. Fick inte till det riktigt och det slutade på 20 points på hela dagen, men då var jag rejält hungrig när jag gick och la mig... Kändes idag oxå att jag "låg efter" liksom så jag la till en knäckemacka av dinkel till kvällsgröten och slutar på 28 points idag.
 
I morgon blir det VÄGNING och rejält med träning, jag vet ju inte hur mycket jag får till i helgen (men jag hopas på zumba på söndag).
Dom som vill får gärna redovisa hur det går för er, har ju koll på några utav er! ;)
 
På återseende då, vänner!! <3
 
(gammal bild) SAKNAR!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: