Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Snabba kast...

Kategori: Allmänt

...mellan så ledsamma dagar och så glada dagar som denna.

Har firat med nära och kära idag (jag o syster har ju fyllt år) med lördagslunch, vi hade tagit catering från Gefle Gourmetservice och jag stod för efterrätterna. Både morotskaka och Pannacotta. Mmmm... Behöver nog inte äta mer idag!! :)

En hel del blommor har jag fått, men även lite andra fina saker som jag tackar så mycket för!!

Inte illa va?! Tyvärr kom inte riktigt alla med... :)En dagens var väl längesen!? :) Ser man nå äldre ut nu när man är halvvägs till 50?! Hi hi

Tungt idag...

Kategori: Allmänt

... mormors begravning i eftermiddag.....Igår jobbade jag kväll på jobbet. På tisdag börjar jag gå ENDAST dag! Så underbart!!!

Mycket jobb blev det...

Kategori: Allmänt

...i helgen. HUGA! Efter 15,5 timme stämplade jag ut 02 40. Sen sov jag i en vrå på jobbet i tre timmar innan jag klev upp och jobbade med fullt ös i 7,5 timme till!! Väldigt slut och mycket ont i kroppen idag!

Men idag har ändå varit en underbar dag! För jag har ensam rått om barn, djur och hus med alla sysslor som hör en dag till såsom tvätt, städ och matlagning men också mys med barnen och god matlagning!! Jag älskade allt sammans! Minns inte ens när jag senast hade en "hemmafru"-dag senast!!! :)

I morgon fyller jag 25 år. Känns som att det har blivit lite bortsopat pga mycket jobb och stundande begravning, men lite har vi ju redan firat med Tallin och så och sen blir det nog lite firande på lördag...så det känns okej!!! :)

Nu ska jag betala lite räkningar innan det är dags att sova. Klockan ringer 04.45 i morgonbitti!

KRAM på er// A

Snälla...

Kategori: Allmänt

...låt det vara söndag efter kl 14 NU!!! Har ett jobb-maraton framför mig i morgon som jag bävar inför. Blir minst 14 timmar på jobbet i morgon och sen max 5 timmars sömn innan jag är tvungen att laga frukost till ca 60 personer och sedan checka ut dom också!!! Kommer nog vara mer död än levande efter detta!!!

Har ganska nyligen kommit hem från mor och far där vi har haft kombinerad kräftskiva/familjeträff/ lycka-till-i -England-fest/grattis till körkortet! :)  Trevligt var det!! Kändes riktigt bra oxå att åka därifrån och inte vara totalt proppmätt. Och mina insparade points räckte till :D

VILL SÄGA GRATTIS I EFTERSKOTT TILL MIN UNDERBARA SYSTER SOM FYLLDE 30 ÅR IGÅR!!!!! :)


Ha det gott...// A

Japp...

Kategori: Allmänt

...bytte tillbaka till min gamla design här på bloggen. Men vill ju ha en alldeles unik blogg!!! Synd att man har huvudet under armen när det kommer till sånt där...Koder och annat ointressant!!

Här hos mig knallar livet på i sin egen takt. Har dock gjort något VÄLDIGT viktigt: Börjat tänka lite mer på mig själv!  Räknar points, skriver, tränar och är exemplarisk viktväktare igen! :D Det är såå skönt. 

Jobbet är och har varit ganska kaotiskt eftersom vi är så kort om folk mm. Nu på måndag har min kära make kursstart i Söderhamn och det innebär att jag inte kan jobba kväll så mycket... Den nya chefen lät endå positiv så jag hoppas verkligen på att det blir såsom det vi har pratat om.....

Kattungarna växer som tusan och busar ungefär lika mycket! Dom har stor glädje utav varandra iaf så att dom får ur sig lite energi. :)

Idag har jag och Erik cyklat ca 2,2 mil :) Min syster såg ganska förvånad ut när vi knackade på dörren, rödblommiga och hjulbenta!

Nu väntar lite tv innan det är dags för kudden, jobbar 6-15 i morgon.

Hoppas ni alla har det bra nu på slutspurten av sommaren!!?

Kram// A

Tårar i vågor...

Kategori: Allmänt

...konstant... Min älskade mormor gick bort i onsdags...

jobb, jobb, jobb....

Kategori: Allmänt

.....Sorry att jag sviker er!!! Vet inte vad jag ska skriva....

STOPP!

Kategori: Allmänt

...Tiden går alldeles för fort!! Dagarna springer i väg och jag hinner inte med!!!!!

Idag har jag cyklat en mil och varit in till uppsala en sväng, mormor ligger på sjukhus och jag kände att jag verkligen ville träffa henne.

I morgon blir det jobb hela dagen från 11 till minst 22...

Lilleman har börjat på fritids idag. Stora killen som inte går på dagis längre. Känns helt overkligt för en liten mamma. :)
Lilltösen är tillbaka på dagis också så nu är vardagen igång och som dom hade längtat...båda två...

Nu är det dags för "So you think you can dance"...

Kram på Er! // A