Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Gaddad!

Kategori: Allmänt

Nöjd! :)

Själv-pepp

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag varit en hemsk mamma, absolut inte den mamman jag vill vara och vet att jag egentligen är!! Dåliga samvetet bankar mig i huvudet och jag vill springa in och väcka mina underbara barn och göra om... Göra rätt....

Det blir alltid så här när jag kommer av mig en längre period med hård träning! Jag blir negativ, lättretlig, tjurig, äter fel, känner mig fet...känner mig lite ledsen och "liten" för en stund... Men nu är det dags att sova och och göra i morgon till en bättre dag!!

Idag har jag hämtat min nya bil! Jag tycker jättemycket om den! Men vet att den inte är felfri eller perfekt! ;) men för mig står den för frihet!!

I morgon äter jag bättre än jag gjorde idag!
Nästa vecka kör jag igång med zumba igen! Längtar!


Jag har så mycket att vara glad över! ;)

Helgen

Kategori: Allmänt

Det har varit en underbar helg!!
Brödbak och kvalitétstid med min stora lilla kille, sen middag och en hel del vin med storasyster i fredags. Lördagen bjöd på fika med fina Linda, hennes prinsessor och Kiwi (deras härliga pudel), resten av gårdagen och en stor del av idag var jättemysig och nu har mina älskade ungar kommit hem för en "mamma-vecka"! :)

Läkarbesöket gick sådär, alla prover var bra iaf! Lite bättre har det känts i helgen och förhoppningsvis fortsätter det så!

Satsar på promenader och någon löprunda den här veckan, men nästa vecka ska jag zumba igen!!! Längtar sååå!!! :) Sjukt längesen nu!!

Hoppas ni haft en fin helg!

Läkartid

Kategori: Allmänt

Inbokad! Yrseln blir bara värre och värre! Ofta hjärtklappning... Sist jag mådde så här låg jag i farozonen för diabetes...
Det är inte pga stress! Min inre stress är så gott som borta!!
Får se vad farbror doktorn säger på fredag.

Har handlat i dagarna två nu! Fasiken att det ska vara så kul att göra av med pengar! ;)
Fast jag har inte köpt något onödigt. Och det är skönt att julklapparna till barnen är klara.
Bil har jag oxå hittat! :D blir en Opel vectra! Hämtar den senast tisdag, som jag längtar!!

Helgen kommer bli toppen och avslutas på bästa sätt med att barnen kommer!

I morgon ska jag prova att springa men vet inte hur det kommer gå... Känns riktigt bra att se mig själv i spegeln nu och det var grymt kul att prova och köpa jeans igår!! ;)
Natti natt

Jobbigt

Kategori: Allmänt

I morgon är det söndag... På eftermiddagen ska barnen till sin pappa! För första gången ska dom inte sova hos mig på en hel vecka!! Tårar i ögonen bara jag tänker på det! Är så glad för att jag har börjat vara den mamman jag vill vara! Lagar mat och bakar tillsammans! Lånar böcker på biblioteket och har långa sagostunder! Går ut och bara är.... Jag har varit en dålig mamma dom senaste åren. Jag vill aldrig gå tillbaka till det...

Det kommer bli en tuff vecka!! Jag bor mittemot dagis så jag kommer se dom två yngsta när dom går dit... Sen ska jag träffa dom ett par eftermiddagar, men fy bövelen för tankarna att dom inte kommer busa runt här hemma på en hel vecka!!! Jag har alltid varit huvudansvarig för hem och barn. Att känna att jag inte har koll på allt som händer i deras liv varje dag får mig att gråta!
Mina tre hjärtan!!!!!

Helt otroligt och underbart!!

Kategori: null

... Skulle det just nu vara att vinna denna bilbarnstol som jag nu tävlar om hos Annika i samarbete med Annas babyshop.
 
 
Min motivering är: Jag har precis blivit ensamstående med tre barn.Om jag tyckte det var knapert förr så är det inget mot vad det är nu! Om jag skulle vinna den här så skulle en stor sten lätta och vi skulle kunna lägga pengarna på att få barnens första "delade" jul till något minnesvärt. Min 2-åring skulle sitta säkert i många år!
 
Jag gillar även Annas babyshop på facebook! :)
 
Önska mig lycka till!

Aldrig mera fet

Kategori: Allmänt

Ett nytt program började på 3:an ikväll: "Aldrig mera fet"... Gick mig att tänka på min max-vikt! Det är nu 35,5 kg sedan (48 kg om man räknar från jag var höggravid)! Man glömmer så lätt sina framsteg, stirrar mig blind på kilona som jag har kvar (12 kg)!

Har haft en dipp nu på motivationsstadiet med flytt och annat kaos, MEN jag har gått ner i vikt ändå och det är för att min inre stress är borta. Jag vet att det kommer bli bra nu! Barnen är gladare trots många förändringar och jag har, för första gången i mitt liv, stunder av total avslappning!!!
Hur man mår spelar så himla stor roll när det kommer till viktnedgång! Det räcker inte i längden med mat och träning! Man måste ta hand om "ryggsäcken" oxå!!

Motivationen kom som en flodvåg nu ikväll iaf! :)
En kombination av programmet och underbara människor på Facebook!
Blir så smickrad, förvånad och glad över att min resa oxå kan motivera andra!!

Jag längtar så till den 12:e december så jag får veta om jag kommer in på hälsopedagogprogrammet på högskolan!!
Jag vill jobba med människor, kost och träning! Det jag brinner för!

Tack alla och kämpa på! :)

Det blir bra!

Kategori: Allmänt

Mycket är just nu underbart och fantastiskt! En del är oxå tungt och tufft... Men det blir bra, för varje dag som går kommer jag närmare mitt "nya" liv, det liv där jag mår riktigt bra. Då jag satsar på utbildning, tränar och umgås med underbara människor! Jag är ansvarig för min lycka och mitt välmående!!! Ingen annan!!
Kram på er