Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Hur hände detta??!?!?!?!?!?

Kategori: Allmänt

..."Duktiga" jag har lyckats med att gå UPP 10 kilo!!!!! Hur f*n kunde detta hända?!?!?

Mja, okej jag vet hur men varför?!?!  Jag skulle kunna skylla på hur mycket som helst.....

Den största boven är att jag inte slutar TUGGA!!!! Sen kom "herr Stress" och "fru Sorg" och åt all motivation!
Vad får man då kvar?!
- JO: En 10 kilo för tung Anna som SKÄMS!!!!!

Morr....

Längesen!!!

Kategori: Allmänt

...Och inte blir det mycket nu heller. Har jobbar-helg och massor att göra!! I morgon bitti serverar jag frukost till 65 pers. :)

I veckan är jag återigen gräsänka! Erik sticker till Söderhamn på måndag morgon! :( Men det går väl bra, har ju världens duktigaste barn iaf!!!!


KRAM på er!!

Pappersbröllop

Kategori: AllmäntJa idag är det vår bröllopsdag!! 2 år har redan gått sedan denna underbara dag! Jag har världens snällaste och finaste make jag!!! :)

Jobbhelg...

Kategori: Allmänt

...ja tyvärr så är man ju tvungen att jobba varannan helg. Lite tungt med tanke på att jag ser så lite av maken nu för tiden. Och det gick precis upp för mig att han är borta helt och håller måndag-fredag nästa vecka. Han ska nämligen sova kvar i Söderhamn där han går sin utbildning varannan vecka eftersom dom börjar redan kl 05:30 dessa veckor... Lite ovant blir det iaf! Och säkert tomt och kallt i sängen! ;)
Men det är väl lika bra att man börjar vänja sig eftersom han säkert kommer att veckopendla när han är färdigutbildad!...

På tisdagkväll kommer min söta lillasyster hem igen efter 1,5 månad i England. Hon skulle egentligen varit kvar längre, men det är väldigt bra att hon kommer hem nu eftersom hon inte mår bra!!! *sakna*

Ja, vad är det mer som har hänt på sistone...

Vår ena hund gjorde illa sig i skogen i onsdags. Ganska stort sår på benet, men hon e tuff vår Cira! :)

I torsdags bjöd jag min kära väninna L på frukost! Tyckte hon var värd att skämmas bort lite!! Blir nog en trevlig promenad ikväll  oxå. Är ju så mycket lättare att gå och gå långt när man har nån att prata med!!

Jag är oxå nyklippt (jättekort!) och nyfärgad (jätterött!), så jag e nog ganska olik mig... :) Ska försöka hinna med att pressa in nåt litet kort senare.

Nu ska jag och barnen bli serverade köttgryta med pasta av pappa Erik, för nu är jag färdig med lite bök på skatteverket.se.


Ha en trevlig lördag, vänner!
//A

Måndag utan VV...

Kategori: Allmänt

...eller nja, inte kunde jag hålla mig därifrån inte!! :) Var dit på ett besök, kändes kostigt men My är jätteduktig! Och det är såå skönt att slippa ett stressmoment!! Ångesten över att få ihop ett bra möte varje måndag sög ut en hel del energi. Och så skulle det inte vara!!


Tänker på min lilla lillasyster som har det kämpigt borta i England!! Tänker på dig och hoppas du snart tar dig hemåt!!!! *kramar*

Idag har kära C börjat jobba lite igen! Så kul och härligt att höra detta pärlande skratt igen i herrgården! :)

I morgon blir det jobb igen, sen ledig onsdag o torsdag! :)

Tack o god natt // A