Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

morr...

Kategori: Allmänt

Det här blir mitt första mobil-inlägg här på bloggen! Har dåligt samvete för att jag lovade en massa tidigare och så har datahelsiket brakat ihop igen nu! :( Svärföräldrarna är bortresta i 2 veckor nu så i morgon hämtar jag deras dator och styr upp den här bloggen... och mitt liv!!! Har ätit alldeles för mycket "skit" idag oxå! :( Ska nog inte ha ballerinakakor hemma... God natt på er

Fy på mig!!!

Kategori: Allmänt

Ni vet ju vad det betyder när jag inte bloggar!! - Motivationsdipp IGEN!! Efter en dryg vecka med underbar energi kom PMS:en som ett brev på posten! :/
Tjurig och grinig och ingen lust att laga mat! Pizza har det blivit både 2 och 3 gånger! Ganska okej med träning så jag står still på mina 90 pannor! Men blä!!...

Nu har jag gjort i ordning en motivationsvägg på kylskåpet som jag ska visa er sen och så siktar jag på att gå ner 5 kilo till den 27 Augusti då jag ska på kryssnig!

Mer detaljer, biktning, foton och avslöjanden (!) senare, nu måste jag laga mat! :)

Snart tillbaks! ;)
KRAM på er

Energin sprutar!

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Längesen, jag veet!! Men jag har inte ens suttit vid datorn på flera dagar för jag tar till vara denna energi-våg som sköljer över mig! :) Jag äter inte superbra, men inte superdåligt heller.
Jag tränar superbra PLUS en massa vardagsmotion! Den här veckan har jag tex. rensat nästan hela huset (köket kvar), möblerat om i barnens sovrum, städat båda bilarna, klippt gräsmattan, målat

Vi har ÄNTLIGEN fått diskmaskin! Och det är ljuvligt att slippa se disken på bänken! Så glad över det! :)

Jag har köpt en mp3-spelare som jag invigde på joggingturen igår! Toppen!!! :)

Jag var iväg på ett zumbapass i "grannbyn" (2 mil bort) idag då det är inställt här på orten i morgon! Jag är så glad så länge den här energin håller i sig, men tyvärr så kommer den säkert att dippa någon gång. Men jag mår BRA!! Tycker om att ha fint runt omkring mig (och blir mer och mer minimalist)!

Nu ska jag gå och sova och hoppas på ännu en bra dag i morgon! :)

KRAM på er

-25 kilo (ungefär halvvägs) bilder!

Kategori: Bilder

Då ska vi se! :) Dom första bilderna är nästan dom enda jag har hittat på mig i år, tyvärr ingen helkroppsbild...!


23 februari

5 mars

 


10 marsI går 8 juli :)

Var väl inte den roligaste festen jag har varit på men trevligt sällskap iaf! :)
Nu måste jag försöka få lite ordning här hemma och åka och handla i värmen!

Kram på er

Sommar!

Kategori: Bilder

Nu ska Erik bara avsluta sitt skift så är det semester för hela familjen sen! Synd att nästan allt som man vill göra kostar en massa pengar! Men, men... :)

BADA är dock gratis och det älskar hela familjen! :)


 

Dags att visa bilder på hur mycket "gladast i stan"- Oscar har växt!! Det går så himla fort och varje dag händer det något nytt!

Har börjat sitta bakpå cykeln vilket är en hit och så är det ju stå, stå, stå som gäller, nu också utan stöd, några sekunder i taget ;)


Har letat efter bilder på mig, men det är det inte gott om kan jag lova! :) Ville jämföra lite. Men jag hade inte ens några kort på mig i nutid, MEN ikväll ska jag på fest så då kan jag ju knäppa och sen lägga upp det kortet tillsammans med dom 3 som jag lyckades skrapa ihop från februari/mars!! ... Så får det bli! :)

Hej svejs!

 

 

 

I brist på VV

Kategori: Allmänt

Så blev det idag vägning hos mamma! Vågen väger lika som den på VV så det gick ju lika bra ;)
Vågen visade 90,1 en minskning med -1,4 den här veckan! :) Fick följande meddelande när jag skrev in mitt viktresultat på VV-online:

"Du har gått ner 25 kg! Det är en fantastisk milstolpe! Du ska verkligen vara stolt över dig själv. Du har arbetat hårt och det märks! Det är viktigt att du firar din framgång så berätta för dina vänner och gör något roligt tillsammans för att fira!"

Har gjort lite tillbakablickar igen här i bloggen och får motivation av alla fina kommentarer som jag fick då! :)

Kram på er alla fina!
Febrig liten Ida

Kategori: Allmänt

Ja dottern fick feber igår. Inte superhög, vilket är bra. Men flera barn här på orten har fått feber och sen kräkts en gång och sen fortsatt feber... ingen spya här än iaf! ;)
Sprang en runda i förrgår och det kändes jättebra! Tog en promenad med maken igår och efter det fick jag ont i höger knä! Känns ungefär som att knät ät överrörligt, men jag vet inte. Bet iaf ihop och körde ett zumbapass igår också! Nästan alla rörelser gick bra. Var ett par stycken som gjorde lite för ont.
MEN i natt och nu på morgonen har jag rejält ont och det är väldigt svårt att gå i trappor... suck... vilar idag, jag är ändå trött efter en bökig natt så jag och Ida har intagit soffan nu (jag får dock göra några haltande sprintintervaller med jämna mellanrum efter lilla Oscar-bus som rymmer)

Maten går också jättebra! Har stenkoll på mina points men äter också av veckobonusen ibland. Skillnaden är att jag har stenkoll på veckobonusen oxå. Tidigare så har jag sagt "äh, det går nog på veckobonusen" när det har spårat ur, inte räknat efter så noga...

Igår gjorde jag en superenkel jättegod maträtt. Laxbitar i botten på en liten form, fryst bladspenat uppepå, ett lager med keso och lite sweet chili. In i ugnen med det. Under tiden kokade jag blomkål som jag mosade med smör. Bredde ut moset överst på lax-"gratängen" MUMS!!!! :)  Jag gjorde en liten gratäng på två portioner a' 9 pp/port, men man kan snåla in ännu mer (eller lägga till) på pointsen, hur man vill!! :)

Min våg är väldigt opålitlig har jag märkt! Funderar på att väga mig hos mamma på onsdag... Blir nog bäst! :)

Kram på er