Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Det händer massor!

Kategori: Allmänt

Ja, oj oj... mitt liv går på högvarv just nu! Men mycket är positivt för jag mår riktigt bra!! :) Flyttar om en månad, inget sötsug och mycket att se fram emot!! :) Viktgruppen är trevlig! -2 kg första veckan! Följer inte vikterna till punkt och pricka, men jag VET hur jag ska äta. Det är gruppen och någon som ser på vågen med mig jag behöver! Får se om jag har råd att gå alla veckorna bara, men jag hoppas och tror det! :) Det är söndag och dags för ZUMBA!' Tjo på er!! :)

På väg hem

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget hem. Tredje och sista tåget i dag. Åkte från Oslo 07,25 i morse och nu är klockan 15,20. :) Snart hemma. Och först på tur att krama är Linda! :) Sen blir det ett pass zumba innan jag åker hem till mina fina älskade barn!! :)

Jag har haft det hur mysigt och lugnt som helst!! Blivit bortskämd, ätit god mat, tittat på bra filmer och snackat "skit"!! Tack så ofantligt mycket Linnéa och Viktor! Oförglömligt!! <3

I morgon sätter jag igång med det nya viktprogammet på allvar! Då ska all mat vägas. :)

//A

God morgon Oslo!

Kategori: Allmänt

Efter en del förseningar kom vi, strax före midnatt, till Linnea och Viktors lilla lägenhet. Jättetrött och min träningsvärk är inte att leka med. Hua!! Ligger fortfarande kvar i sängen nu och jag känner att det kommer göra riktigt ont att resa mig. :)

Att flyga var faktiskt riktigt häftigt! Surrealistiskt!! Jag hade lite problem med lock för öronen men i övrigt så var det förutom häftigt, lite läskigt. :) Jag hade fönsterplats och när jag titta ut och planet svängde samtidigt så pirrade det ordentligt i magen. Flygbilden jag lagt ut visar Uppsala by night. ;)

Viktgruppen igår gick bra. Skönt med en invägning så man kommer igång. Har fått en del frågor att jobba med under veckan, men jag var lite distraherad under mötet eftersom jag var nervös över flygningen.
Blev glatt överraskad när jag stod på vågen. Inte utav siffrorna (blä) men på sättet sköterskan räknade. Jag tycker det är kämpigt att väga mig mitt på dagen för jag vill ju väga så lite som möjligt när jag ställer mig där, men nu känns det lättare och jag behöver kanske inte svälta mig själv varje torsdag-förmiddag. :) Sättet är att dom tar bort ett kilo (för kläder) och så använder dom sig inte sv decimaler. Så om det på vågen står tex. 73,2 så skrivs det endast 72 i pappren. Jätteskönt för en annan som är så besatt av gram och milligram. ;)

Om en stund blir det frukost här och senare lunch på stan. Ikväll blir det middag här hemma och film. :)

Saknar mina små hjärtan där hemma!!

Kram på er!! //A

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/598424/images/2012/pic_185294760.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/598424/images/2012/pic_185294760.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/598424/images/2012/pic_185294813.jpg" class="image">

Sicket pass!

Kategori: Allmänt

Oj oj, vilket zumba-pass det blev idag! Svettigt och skoj som tusan, men jag är rätt säker på att det kommer bli problem att resa mig ut sängen i morgon bitti. Vi avslutade nämligen med benböj och utfall. :)

I dag har det packats inför Oslo-resan i morgon. :) Lite nervös inför flyget (första gången) och jag tycker det är jättejobbigt att åka ifrån barnen. Men samtidigt ska det bli sjukt kul och jag vet att jag behöver det här!! :)

I morgon är det invägning på viktgruppen och vårt första möte. Spännande!! Återkommer med rapport! :)

//Anna

bloggtorkan över?! :)

Kategori: Allmänt

Kära vänner!!
Hoppas ni alla har haft en fin jul och ett trevgt nyår! Jag vet att det är längesedan jag skrev i bloggen, ni ska veta att det värmer otroligt mycket när jag får meddelanden och mail av er! TACK!

Händer mycket i mitt privatliv just nu, min man och jag ska separera, hur och när diskuteras fortfarande men jag är övertygad om att allt som händer i privatlivet just nu leder till det bättre! Känns bättre bara av att ett beslut ha fattats...

På den fysiska sidan ljusnar det. Mitt långsocker så bra ut så det är inget värre än ett förstadie till diabetes. Räcker bra med det tycker jag! ;) Jag kommer också vara med i en viktgrupp här på orten. Vi är 7 stycken som tillsammans med en sköterska ska jobba med att Övervikt handlar om känslor! Vi sätter igång på torsdag och det ska bli väldigt spännande! Jag vet ju hur mycket man får genom att vara i grupp! :)
Minayankar och min utveckling där kommer jag försöka dokumentera här!

på torsdag ska jag oxå ut på äventyr! Då flyger jag till Oslo med min vän Linnéa, där hon bor, och stannar där till på söndag!! Ska bli underbart att komma bort en stund, men jag kommer sakna barnen otroligt mycket såklart!!

I går på zumban fick jag nästan vad man kan kalla en uppenbarelse! :) Jag kände så här:
 Jag har helt okej flås (kondition) nu , jag är starkare (fysiskt) än någonsin så NU SKA JAG BANNE MIG HA KROPPEN TILL DET OXÅ!!!! :)

Det får avsluta det här inlägget! :)

Massa kramar till er alla!!// Anna