Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Borta bra men hemma bäst

Kategori: Allmänt

Ja nu är mammabloggkryssningen över och jag är nöjd. Trevligt sällskap och mycket gratisgrejer! ;) Jag tyckte det var jätteroligt att lära känna Bettan bättre! Det var det helt klart bästa med hela kryssningen!! :) Man åt självklart alldeles för mycket men drack endast en drink. Det gungade tillräckligt ändå! :)
Imponerad över allt jobb som supermamman Johanna med medhjälpare har lagt ner för att vi skulle få det så bra som möjligt! Goodiebagen var fylld med massor av gåvor och jag vann också ett presentkort på Bonti och ett par örhängen och ett armband! :) På kvällen efter middag och prisutdelning gick vi och dansade, var sisådär musik men så fort det kom en "zumbalåt" så blev det fart på oss! :) Svettiga gungade vi till hytten runt 01.15 (svensk tid)...............Väskan var fruktansvärt tung när vi skulle hem och det blev även en extra kasse på sidan av! :)

Goodiebags :)

  


Middagsdags! Vi var runt 70 mammor! :)Trött och ont i huvudet när jag kom hem till en halvkrasslig familj. Ida har feber och hostar idag och Elias är rejält förkyld.
Jag känner mig seg i kolan men hoppas att vi alla håller oss pigga, så jag kan zumba på onsdag (abstinens) och sen åker vi på en liten minisemester på torsdageftermiddag-söndag och sen hundutställning hela söndagen!! Har alltså inte tid för sjukdomar. ;)

På återseende snart!!! KRAM/A

Ny frisyr och lite annat smått och gott

Kategori: Bilder

I dag har jag fixat till katastrofen som var på mitt huvud! :) Blev väldigt nöjd och precis rätt att göra det nu eftersom jag fyller år på torsdag och så åker jag på kryssning på lördag! :)

Jag har INTE klarat mitt delmål som jag hade till min födelsedag (ja, jag är säker på att jag inte hinner på 3 dagar) Hade velat vara nere på 85,5 då eftersom det är -30 kg då! :) Men jag står (alldeles) stadigt och stampar på 90 kg!! :( Jag äter alldeles för mycket "götta" nu så jag vet var problemet ligger! SOM TUR ÄR så tränar jag ju ganska mycket så jag iaf står still, men nu har jag snart stått stilla i 2 månader..................................................


"Råkade" ha på mig ett lite för tajt linne i går på zumban så då stod jag ju och drog i det hela tiden... och jag HATAR all hud jag har som hänger på magen!! HATAR!!!!! Skulle kunna skära bort det på egen hand, känns det som ibland. Det hämmar mig som sjutton... Undrar hur många kilo hud man skulle kunna skära bort från mig!!? BLÄ!!
Var på hundutställning  igår i Eskilstuna och jag kan inte fatta det, men Ivar tog sitt andra cert (vilket är riktigt bra!, får man tre så är han champion) !!! Helt otroligt! Han är ju bara 1,5 år! Snyggingen min!! :)närmaste 2 dagarna ska det bakas och städas här hemma, sen väntar 4 roooliga dagar!! Men kämpigt att vara borta från barnen i helgen, känns som att alla tre navelsträngarna är oklippta! Väldigt mammiga barn!! ♥♥♥

Hoppas ni alla fina har det bra!?
Kram på er!!

Uppdatering!

Kategori: Allmänt

Hur ser dagarna ut för mig nu då?! :) Lite förändringar har allt inträffat på senaste tiden!

Jag har sagt upp mitt viktväktar-medlemskap! Det trodde man ju inte! (inte jag iaf) :) Men det blev så! "Min" kära Karin har slutat, men det var inte huvudanledningen, faktiskt. Den största anledningen är att jag inte mår bra, varken fysiskt eller psykiskt, av att väga mig på eftermiddagen! Hur jag än försöker så blir det så att jag svälter mig själv under hela dagen innan vägningen och så ville man ju ha så lite/lätta kläder som möjligt!

Jag vet att jag kommer klara det här på egen hand! Jag har ju er!!(?) och mina nära och kära som stöd!! Den här gången är det för alltid! Ingen mer 40+graviditet och inte månader av "svullande"!

Känns bättre att ta viktresan liite långsammare den här gången (men inte för sakta) ;), slipper jag ju för lågt blodtryck oxå! :)

Blir oxå lite för dyrt med både Viktväktarna och zumba, så jag valde zumban och kör nu 2 zumbapass i veckan! :) Jag joggar 2-3 ggr/ veckan och sen promenader för resten! :) Känns jättebra!

Nnu kommer jag väga mig på söndag morgon varje vecka! :)


Snart är altanen färdig så vi hoppas såklart på en härlig, fin höst!

Kram på er

Blickar framåt!

Kategori: AllmäntTittar på den här bilden och drömmer mig bort! Den 27-28 Augusti åker jag på mammabloggkryssning! :) Som sällskap och hyttkompis har jag med mig goa  Bettan :) Mammalyx på hög nivå!! Längtar faktiskt lite, även om det alltid är jobbigt att åka ifrån barnen! :)

sommaraktiviteter

Kategori: Bilder

Ja, vi pallrade oss iväg till Furuvik förra veckan! Lite bilder från besöket kommer här! :)


 
Denna lyckliga goa tjej hade lätt kunnat vara vid ponnyridningen hela tiden!! Hon är såå hästtokig! :) 3 gånger fick hon rida på hästen Joker iaf! :)

Elias på hästen Theo! :)


Svärmor, Svärfar och lilla Matilda var med! :) Störtskön bild om jag får säga det själv! hi hi


Här är mina favvosar! Alpacka! Drömmer om att en dag äga ett par! :)

När vi kom hem och barnen hade somnat, tog jag och gubben och delade på en cider ute på altan! Vi var glada att vi hade lite trall att sitta på iaf! ;)

Nu har gubben hunnit mycket längre, så jag ska knäppa nya kort snart och visa så himla fint det blir! :)


Här är lillsnickarn våran som gärna vill vara med och hjälpa pappa! :)


Lille Oscar som har bråttom genom livet går mer och mer för varje dag som går! 10 månader gammal!
Sötnöt!


På återseende vänner!! :)

The right track! :)

Kategori: Mina tips

Här är min nya "motivations-vägg" som sitter där jag ser den OFTA! Dvs på kylskåpsdörren! ;)

Underbart att träna som man ska!! :) Nu kör vi så det ryker!!!!


Svettpärla :)

"Ses" i morrn, vänner!!!