Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Lämnat...

Kategori: Allmänt

... ifrån mig viktväktarna till My som ska ta över. I går höll jag mitt sista möte. Hade hoppats på att ännu fler skulle ha kommit, men jag kommer kika in lite då och då, så jag hinner nog träffa er igen ändå! :)

Har varit till doktorn idag, och fick bekräftat det jag misstänkte. Min kropp protesterar och skriker att jag ska lugna ner mig. Nu har jag kört på rött alldeles för länge, men medans jag gjorde det gav jag inte kroppen en chans att känna efter. Nu när jag börjat varva ner lite så kände den efter och då sköljde allt över mig som en jättevåg... All stress, alla måsten, en massa sorg mm mm mm...

Nu har jag gjort upp en liten plan med mig själv och jag ska även fortsätta med mina planeringar som gör att jag slipper en del av stressen efter jobbet (tex vad man ska laga för mat osv.).

I dag blir det en riktig vilodag, sitter i soffan med filten och datorn. I morgon ska jag tilbaka till jobbet och hoppas att det går bra och att jag slipper yrseln snart!

Ha en underbar dag// A

Tokigt...

Kategori: Allmänt

...i kroppen. Något underligt i den just nu. Har sån fruktansvärd värk i kroppen och idag har jag haft problem med yrsel och hjärtklappning!! Vet inte vad jag ska ta mig till, men kroppen vill verkligen inte funka just nu!!!?


På måndag står jag på VV för sista gången innan jag lämnar över till kära My!! Kommer bli superbra! Jag kommer sakna medlemmarna men det känns ändå bra att jag inte behöver gå runt och ha dåligt samvete över att jag vill ge mer!!

Nu väntar den stenhårda sängen (behöver verkligen en ny madrass) på mig!!

Kram vänner

Väldigt bra helg...

Kategori: Allmänt

...har det varit. :) Fått massor gjort i huset, som verkligen behövdes. En hel del kvar, men nu känns det som att man har kommit igång iaf.
Vår lilla tös fick äntligen ett eget nytt rum igen idag. Så stolt hon var när hon fick komma in i rummet, allt färdigt och piffat med dockorna på rad. :)

I morgon väntar dubbeldag med först jobb på herrgårn 7-16 och sen Viktväktarna efter det. I morgon ska dock inte jag hålla i mötet utan det är My som ska köra sin första "test-lektion". Kommer gå strålande!! :)

Jag har återigen tagit tag i mitt liv igen efter en ganska mörk tid (matmässigt)... Mitt sockerberoende är fruktansvärt nu och jag får alltså (tro det eller ej) riktig abstinens, höga perioder och bakis-perioder. Jag kan bli totalt blockad i hjärnan o inte tänka på någonting annat än vad hjärnan vill ha - SOCKER!!
MEN, nu är planeringen gjord, mat och motion uppstyltat och det är det jag behöver! Jag vet vad jag behöver göra och jag vet att jag KAN!!

I veckan ska jag oxå hitta på en del skoj med mina underbara barn på eftermiddagarna!! :) Ledig från jobbet onsdag o torsdag för att sen jobba i helgen!

Nu väntar snart sängen, ska bara lägga i ordning barnens kläder till morgondagen. Tänk, lillprinsen har sin första friluftsdag i morgon!

Kram på er// A

Nyheten ute...

Kategori: Allmänt

... ja nu är det bestämt. Bara två veckor kvar med Viktväktarna, sen slutar jag som konsulent och lämnar med varm hand över till My som kommer hålla i Tierps-klassen framöver.
Det kommer bli skitbra! Det är jag övertygad om!! :)

Anledningen till att jag slutar är att jag har så mycket i mitt liv, så mycket stress och jag kan inte ge medlemmarna så mycket som jag skulle kunna!! Känns helrätt att lämna över och istället komma och hälsa på och också stötta My när hon vill det. :)

Nu är det tidigt som gäller för hela familjen i veckan. Eriks väckarklocka ringe 03:50 och min och barnens klocka ringer 04:45.

God natt på er! // A

Roligt...

Kategori: Allmänt

...på viktväktarna i kväll!! Såå duktiga medlemmar!! Riktigt skoj! :)

Har idag skrivit på anställningsbevis på jobbet. Så nu är man inte extraanställd längre! :) Känns jättebra och jag trivs mer än någonsin med det jag gör!

Lilleman har det kämpigt med allt nytt som det innebär att flytta från dagis till skola (F-klassen). Han orkar inte riktigt med sig själv just nu och är väldigt gråtmild... *stackars*

Är ledig till fredag morgon nu och det känns oxå bra, känns som att jag har något i kroppen så lite vila sitter nog ganska bra. I morgon ska jag åka och shoppa lite och luncha med syster!!

Letar med ljus och lykta efter ytterligare motivation... men den kommer...

Kram på er// A

jobb, jobb...MEN...

Kategori: Allmänt

...jag tycker det är roligt!!! FASTÄN jag har gjort frukost till 35 pers, städat 18 rum och skurat 21 toaletter idag på jobbet!! Jobbar from 1/9 dagtid på herrgårn som frukostvärdinna/hotellstäd och trivs jättebra med det!!!

I helgen hoppar jag däremot in extra istället för en tjej som är sjuk, skulle egentligen ha varit ledig men jag får lite ledig tid i veckan istället! Så det är 7-14 lördag och söndag som gäller.

Klockan har ju ringt 04:40 varje morgon sen i tisdags, hängt på låset på dagis och fritids kl 06 när dom öppnar och sen susat till jobbet. Måste säga att jag har VÄRLDENS DUKTIGASTE UNGAR!!! Det har gått SÅ himla bra!! Och vi alla trivs med att jag är hemma på kvällarna.

Det är ju ett måste nu när Erik pendlar till Söderhamn varje dag. Och snart kommer han bo där uppe mån-fred varannan vecka för då börjar han 05:30 på morgonen. Och det är nog inte så kul att åka härifrån kl 04 på morgonen. :)

Småvalparna ute hos mor och far har nu blivit 8 veckor och det är dags att flytta. Alltid lite sorgligt när dom ska ge sig av!!

Lillaysyster bor och jobbar numera på hästgård i England. Vi saknar dig och hoppas att du har det bra och inte jobbar ihjäl dig!!!! :)

Nu ska jag och familjen ha lite fredagsmys!!

Ha det gott..// A