Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Högskolenerver och andra december-tankar

Kategori:

Jag är så glad (och lite stolt) över att jag blivit antagen till högskolan i Gävle! :) Visst var jag bervös innan jag fick beskedet och trodde jag skulle bli lugn av att veta...Men nu när jag vet är jag ännu mer nervös och även förväntansfull inför skolstart den 21 januari!
Mycket att tänka på och komma ihåg, men det behöver jag! Så less på att gå hemma nu. Skönast av allt kommer det bli att ringa arbetsförmedlingen och säga "bye bye". :D
 
I fredags kom barnen och mamma-veckan inleddes med fredagsmys hos min syster och hennes tjejer. Tacos, ostbågar och julkalendern!
 
I går klädde vi granen och alla kidsen tyckte den blev så fin... jag är inte så mycket för julgranar men det är härligt att se barnen!  :) Sen bjöd vi mina föräldrar på 3rätters. Elias tycker det är så lyxigt. Han fixade meny och var även kvällens servitör. Jag hittade inspiration till alla tre rätterna via viktväktarnas app.
Morotssoppa till förrätt, kotlett med klyftpotatis och tzatziki till varmrätt och hemmagjorda maränger med grädde och frukt till efterrrätt.
Tänker man till lite så går det att äta 3rätters på kvällen utan att behöva svälta sig under dagen OCH hålla sig inom ramen för sina dagliga points. :)
 
 
 
I onsdags körde jag ett zumbapass efter ett lååångt uppehåll... Som jag har skrivit om tidigare så älskar jag att träna hårt. Jag mår som bäst psykiskt om jag kör två pass om dagen och helst med blodsmak i munnen. MEN det gör tyvärr inteatt jag mår som bäst fysiskt då.... Det går att köra på "i ullstrumporna" (som jag gjort) och strunta i kroppens varningssignaler... ett tag... sen tar det tvärstopp!!!(september 2012)
Nu börjar jag ta mig tilbaka, men jag kan verkligen inte trycka på nånting och det är jättesvårt att acceptera.
Jag åkte iaf till zumban inställd på att jag (i värsta fall) skulle behöva vila varannan låt. Riktigt så illa blev det inte.. Men inte fasen kan jag säga att det gick bra, även om det var riktigt kul att vara tillbaka!
En låt hoppade jag över och då var det riktigt nära att jag svimmade. Gick in på toaletten och satt huvudet mellan knäna. Jag hatar min jäkla yrsel och hjärtklappning, men jag är en jäkel på att häva svimningar! ;)
Jag kunde inte ta i eller hoppa som jag brukar, men jag ska tillbaka! Sakta men säkert! :)
 
Mitt i julstöket så lär jag oxå planera 9-års disco och firande. Det är alltid mycket i december så jag ber om ursäkt om bloggen blir lite lidande, men aldrig bortglömd! :)
 
Idag är det tredje advent. Dagens planer består av julskinke-frukost, bus i snön och mys i Gävle. Bra dag! :)
 
KRAM på er!
 
 
 
 

Kommentarer

 • Pia säger:

  Tack för igår <3
  Kommer bli jättebra med lite studier!! Klarar du galant!!
  Var rädd om kroppen... Du har bara en...

  Kramar till er alla <3 <3 <3 <3

  2012-12-16 | 08:52:30

Kommentera inlägget här: