Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Dag 1

Kategori: Allmänt

Dagen har gått riktigt bra! :) Har haft lite kli i fingrarna efter att söka igenom skåpen efter någe onyttigt, men jag har stått emot! :)

TYVÄRR så vaknade jag med halsont i morse, och det har hållt i sig hela dagen, jag som sp gärna ville zumba i morgon!! :/ Får se hur det känns i morgon!

Frukosten jag åt i morse var JÄTTEgod!!! Jag som verkligen är en brödmänniska hade ju väldigt svårt att föreställa mig en fukost utan smörgås!! :) Men äggröra med en halv avokado, ett par skinkskivor och lite ost och en kopp te funka! Jag blev inte proppmätt för jag har ju spänt ut magsäcken nu under sommaren, men efter ca 1 timme så reflekterade jag faktiskt över att jag inte var hungrig!!

Lunchen var HIMMELSK!! Det trodde jag absolut inte, var tom lite osäker på om jag skulle laga den över huvudtaget!!
eftersom jag var till affären på förmiddagen så "lyxade" jag till det lite med att köpa färska torskfileér! Dom stekte jag snabbt i smör med salt och citronpeppar på. Till det så gjorde jag en örtmajonäs med dill persilja och gräslök och så stekte jag haricots veres, broccoli, färsk sparris, paprika i olivolja. Det var verkligen en höjdare och det var inte torrt och det räckte med en liten klick majonäs eftersom den var så smakrik!!

Till middag blev det tacos, men ingen tortilla för min del, jag tog stora salladsblad istället och la köttfärs, sallad, tomat, gurka, riven ost, salsa och vitlökskryddad gräddfil i. Mums...

Mellanmål då?! Jo efter att hela familjen hade tagit en skogspromenad i det fina vädret så  gjorde vi varsin blåbärssmoothie när vi kom hem. 1 dl frysta blåbär, 1dl naturell yoghurt, 1 dl sojamjölk som jag mixade och drack med sugrör såklart!! :)

Nu till kvällsmys blev det en kopp te och ett kokt ägg!


Dagens största frestelse var när farmor kom med en flaska hemkokt saft... morgondagen blir värre när det kommer till frestelser, vi är bjudna till svärföräldrarna och där brukar det serveras både det ena och det andra! Undrar vad svärmor säger (och tänker) när jag kommer med matlåda! Ha ha

Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar med en smärtfri hals i morgon!!

Kram på er och tack så mycket för fina kommentarer!!! /A

Kommentarer

  • Pia säger:

    Duktigt... hoppas det fungerar enligt önskemålen :o)

    Matlåda hos Annica det blir en höjdare, hihi



    Krya på dig och hela familjen nu!!! Kram <3

    2011-09-10 | 21:32:54
    Bloggadress: http://bredbacks.blogg.se/
  • jenny säger:

    Hejsan! Hittade till dig av en slump och efter att ha läst ditt inlägg om hur du förhåller dig till mat (socker) och hur du nu ist valt att äta mer gi/lowcarb så fastnade jag direkt! Startar själv imorgon med att försöka få bukt på mitt sockerbehov så jag kommer säkerligen kika in här igen och kolla hur det går för dig!

    Lycka till!

    2011-09-11 | 16:16:04

Kommentera inlägget här: