Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Duracell-kaninen...

Kategori: Mina tips

... känner jag mig som idag! :) Massor med energi!

Klockan ringde som vanligt 06:20. Gubben jobbar eftermiddag, men jag har bestämt mig för att tjata mindre så då struntade jag i honom i morse. Och fixade morgon-rutinerna själv! Är ju bara var tredje vecka som han kan vara med på morgonen så jag är van med det. Fixade i ordning barnen och käkade frukost och sen gick vi iväg till skolan! Har börjat gå nu när alla snödrivor (som var så roliga att klättra i så man kommer för sent) har smällt bort! Jag slipper i och ur bilen hela tiden och slipper även ha Oscar på armen (han börjar bli tung nu).

Efter vi lämnat Elias på skolan klättrade Ida en sväng i klätterställningen (vi har en kvart att slå ihjäl ungefär) och sen var det dags för dagis. Där upptäckte jag att jag glömt hennes väska hemma i hallen så jag gick snabbt hem och tillbaka igen med den! :)

Kommer hem och dammsuger och torkar golven! Måste göra det varje dag nu när man har två hundar OCH en liten kille som kryper och kryper! :)

Efter det har jag rensat våra två stora förråd som lätt "växer" igen med sop"sortering" och allehanda skit!.. Såå skönt och få det gjort! På onsdag ska vi omvärdera vårt hus så då vill man ju att det ska se någorlunda ut! Och så ska jag ha ett bord på en stor loppis här i byn om ett par veckor så man har skrapat ihop en del till det oxå! :)

Nu har jag lite kläd-rens kvar som jag ska pyssla med innan mamma kommer och är barnvakt medans jag sticker iväg på zumba!!
Lovely att få en del gjort.

Hade ju ingen större lust att laga lunch nu när man var mitt uppe i rensande, men det jag haffsade ihop blev otroligt gott!

10pp

Hittade ett paket kotlettbacon (Scan, Må gott) hela paketet för 5 pp stekte jag (fettfri panna),
Gjorde en sallad med
isberg,
morot,
gurka,
äpple 
lite salladskrydda på det
en halv avokado lyxade jag till det med (3pp)
och sen lite keso med sweetchili på toppen (2pp)

MUMS! Gluffsade i mig allting innan jag ens hann tänka tanken på att knäppa ett kort! :)

Tillbaka till förrådet nu!

See U! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: