Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

ProPoints vs Points

Kategori: Allmänt

Tina undrar: Tycker du att propoints är bättre/lättare att använda än points?

Nja, alltså, jag gick ner dryga 40 kg med Points och sen utbildade jag mig oxå till konsulent och jobbade som det när det var points och sen när Propointsen kom så hade jag slutat helt och hållet och var säkert på väg uppåt igen! :/ Sen blev det ju alla kilon och lite till upp när jag blev gravid....

Nu i januari när jag skulle skriva in mig igen så var jag fortfarande rejält inkörd på Points kände jag, och precis som du, Tina, så ville jag gärna jämföra och blanda ihop dom lite. Men sen bestämde jag mig att verkligen ge ProPoints en ordentlig "ansträngning" så dom första månaderna så kollade jag upp pp på precis allt som jag åt, så jag lärde mig det ordentligt! Det gjorde jag innan jag ens började tänka på veckobonusen. Den fick komma sen!  :)

Nu har jag helt "glömt" bort Points-systemet och jag jämför inte längre. Det är ProPoints som gäller. :) Nu har jag oxå tagit fram kokböcker med Points och när jag skriver upp dom på veckoplaneringen så lägger jag in receptet på VV online och får fram hur många ProPoints det är per portion.

När man väl har kommit in i ett system så är varken det ena eller det andra lättare eller bättre tycker jag!

Sen det här med mötestiderna är ju alltid knepigt och få ihop. Det passar ju inte alla. Min grupp tar sommarupphåll snart och på nästnärmaste gruppen passar inte tiderna alls, och orten efter det ligger 7 mil bort så, nja, vi får se hur det blir helt enkelt! Funderar mycket på det just nu!
En liten förhoppning är att jag ska lägga mer krut på bloggen för att få mer feedback från er alla och på så vis få till "gruppkänslan" här på nätet.... Vi får se hur det blir! :)

Hoppas nu att jag inte helt svammlat bort er! :)

Kämpa på alla duktiga!! Ni är grymma allihop!

Kram// A

Ps. AnnLouise - Tack själv för peppningen! :) Jag ska försöka bli bättre med uppdateringarna! ;)

Kommentarer

  • Tina säger:

    Så sant som du säger! Man måste ju först och främst välja metod och sen verkligen sätta sig in i det och glömma annat man hållt på med. Jag har mkt pointsmaterial och en del pp oxå men butiksguiden jag har är inte så bra,nr 13,rätt mkt som inte är med känns det som. Ska köra p & pp parallellt denna veckan och se vad som känns bäst. Nått kaloriräknande blir det ej här, på viktklubb ska man räkna allt tom sånt som kaffe, tomat,gurka,lök.. Det blir för komplicerat i vardagen.

    Tack för att du svara så snabbt! Kram Tina

    2011-06-03 | 03:37:01

Kommentera inlägget här: