Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Sicken kväll...

Kategori: Allmänt

...Ja herregud! Vet inte ens vart jag ska börja! Fick göra massor igår igen och man hinner knappast med att ta någon rast!! Började med att duka upp hela matsalen, Själv! (ca 60 platser med alla glas och tillbehör) sen var det alltså dags att servera 4 st konferens-grupper!! Låt mig tillägga att jag aldrig har haft någon koppling till resturang-branchen!! Sammanfattning: Jättekul, jättesvårt, jättejobbigt! :) Bara jag och en tjej till som jobbade (förutom kocken då, som inte kan svenska) så det var intensivt, vill jag lova. Förutom servering ska det sammtidigt diskas och ställas iordning i konferenslokalerna till nästa dag samt ha koll på eceptionen och telefonen! Jag hade sluttid kl 22:00 men dom trodde att det kunde bli kl 23:00 också(var inställd på 23)...Gissa när jag stämplade ut?!?! - kl 00:30 = TRÖTT!!!!! :)... Ja det var gårdagen det!

Idag har vi varit ut hela familjen plus min äldsta systerdotter och grillat korv (jag hade 2 VV-chorizo med två vanliga korvbröd = 6 points). Det var mysigt och vi hann precis innan regnet kom!

Om ett par timmar ska jag och sonen gå på cirkus. Det blir hans första gång så han tycker det ska bli spännande!

Till kvällsmat idag provar jag ett nytt recept ur min nya kokbok, så om det är gott kommer det ut här ikväll!! :)

Ska försöka hinna med en motionsrunda idag oxå, bara hoppas att jag inte somnar under tiden, ha ha. Kom ju inte i säng förrän 02:00 och det är jag ABSOLUT INTE van vid! :)

"hörs" ikväll! :) /Anna

Kommentarer

 • Linda säger:

  Oj oj oj!!

  My god vilken kväll!!

  Detta skulle min fibrokropp aldrig klara av!

  Hur kände sig din kropp idag?

  När jobbar du nästa gång?

  Mysigt att grilla korv=), jag hoppas på fint väder i helge, korvgrillning & en svamptur i skogen skulle precis vara vad jag behöver nu!

  Kram

  2008-09-05 | 17:55:32
  Bloggadress: http://gullmalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här: