Livet enligt Anna

Följ min vardag med kost, träning, motivation, studier, kärlek och mammaliv!

Knasigt... :)

Kategori: Allmänt

...utökade min jogging-runda nu ikväll, gick jättebra att springa! MEN när jag kom hem stod tidtagaruret på ungefär samma tid som vanligt! Underligt... :) Hade nog ökat takten oxå.... hi hi

-natti natt-

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Härligt jobbat! Visst är det en underbar känsla att kunna springa...

    Hoppas du får en fin helg med familjen.

    Kram Sanna

    2008-11-07 | 08:57:41
    Bloggadress: http://sannasuppner.blogg.se/
  • Madeleine säger:

    Hejsan!

    Hemkommen från ett underbart Cypern är jag taggad igen. Har du lust att skriva lite checklista här på din blogg så jag blir inspirerad? Vet ingen annan som det går så bra för än just dej!!! Grattis!! Blir det något dagens outfit snart??

    Kram

    Madeleine

    2008-11-07 | 11:50:19
  • Helen säger:

    Jag var en "springare" när jag hade normalvikt och jag längtar tillbaka till "springet" så härligt dom gånger benen springer av sig själva och så skön känsla efteråt dom gånger man fått "slita" lite mer. Jag har anmält mig till både vårruset och tjejmilen 2009, men jag vet inte om mina knän klarar av något "springeri", det får annars blir att jag går raskt. Hur mkt vägde du när du började jogga/springa? Kommer du fortsätta springa i vinter också? Du säger att du variera din träning, vad gör du förutom att springa och sen en sista fråga, du som är mörkrädd hur vågar du springa på kvällarna? Jag är lite "lagom" mörkrädd och här i Jämtland är det mörkt redan vid 17-tiden så det känns som ett ev upptagande av joggningen måste bli i dagsljus, alltså helger. Har ett litet mål att på söndag komma ut på lite powerwalk/jogging för att se hur det känns.



    Önskar dig en trevlig helg!



    kram Helen

    2008-11-07 | 13:54:48
  • Helena säger:

    Hej!

    Tack för dina komentarer!

    Ha en trevlig helg du med!

    kram

    2008-11-07 | 14:18:17
    Bloggadress: http://Titti40.wordpress.com

Kommentera inlägget här: